2024. május 5. - Györgyi

Kovács Lázár hűtlen?

Egy ismeretlen, fiatal nő azt állítja, kisfiút szült a családos sztárszakácsnak, s ezt apasági teszttel is bizonyítja.
2010. július 23. péntek 13:22 - HírExtra
Meghökkentő történet olvasható a Story magazin hasábjain. Egy fiatal nő mesélte el szomorú történetét arról, hogyan ismerkedett össze és esett szerelembe az egyik magyar sztárral, akinek kisfiút is szült. A gond csak az, hogy a férfi azóta is boldog családapaként éli életét a nyilvánosság előtt, felesége és két gyermeke van. A Storyban a nevét sem mondta ki, csak körülírta: nincs negyven éves, külföldi munkából nemrégiben hazatért, főzőműsorok sztárja, fotója számtalan óriásplakáton díszeleg, kétgyermekes családapa.

A jellemzés egyértelműen Kovács Lázárra utal. Hogy az újságíró munkatársaknak eredt meg a fantáziája, azt jól bizonyítja, hogy a cikkhez az internetes fórumokon több helyen is felbukkant Kovács Lázár neve, a beírók is egyértelműen rá gondoltak.

A fiatal hölgy részletesen elmesélte, hogyan ismerkedtek össze a belvárosban egy közlekedési lámpánál, hogyan vált mélyebbé kapcsolatuk, s hogyan fizetett neki egy évre előre albérletet a férfi.

„Rögtön az elején mondtam neki, hogy nem akarok a szeretője lenni. Erre azt mondta, hogy többet akar tőlem, gondok vannak a házasságával, és értem elhagyná a feleségét. Én pedig elhittem neki... – nyilatkozta a hölgy, aki nem sokkal később teherbe is esett. – Ő persze azt akarta, hogy vetessem el a gyereket, de én erre nem voltam hajlandó. Ekkor már világossá vált számomra, hogy nem fogja elhagyni a feleségét."

A kisfiú születése után nem sokkal egyik napról a másikra megszakadt az apa és második családja között. Az fiatal nő nem sokkal később apasági teszten állapíttatta meg, hogy valóban a sztár az apa (egy parkolóban nyálmintát kapott egykori kedvesétől), mert kellett a bizonyíték a gyámügyi papírok miatt. Gyerektartást kellene fizetnie a kisfiú után, ám a nő egy fillért sem kapott tőle szakításuk óta.

A Blikk Kovács Lázártól is szerette volna megtudni, mi az igaz az egész történetből, ám nem sikerült utolérniük.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását