2024. május 8. - Mihály

Így gyászol Anettka

A műsorvezető könnyek között mesélt arról, hogyan éli meg párja elvesztését.
2008. április 25. péntek 11:39 - Hírextra
37 napja hunyt el Forgács Rezső, Anettka férje. A műsorvezetőnő ma a Reggeliben őszintén beszélt érzéseiről, és arról, hogyan próbál talpra állni a tragédia után.

- Egy ilyen helyzet mindenkit megváltoztat. Van energiám, csak nem annyi, mint korábban, de igyekszem „visszatornázni” magam arra a szintre. Arra gondolok, hogy mit szeretne látni a férjem, és biztos vagyok benne, hogy ő azt a régi, energikus, vidám Anettkát szeretné látni, aki voltam.

Anettka mellett ott állnak a barátai, igaz, van, hogy egyedül szeretne maradni a fájdalmával. Nem szeretne sajnálatot kelteni másokban, és tudja: az élet megy tovább.

- Úgy indultam neki, hogy mindent megváltoztatok, mindent elteszek a lakásban. Aztán egy nap rájöttem, hogy semmit nem változtatok meg, csak egy-két dolgot pakoltam el. A közös ágyunkban nem tudok aludni, vettem egy másikat, és kitettem egy vázát, gondosan ügyelek rá, hogy mindig legyen benne virág. Ez korábban nem volt rám jellemző.

Anettka az interjú alatt időnként elsírta magát, akkor is, amikor az utolsó közösen töltött napokról beszélt.

- Végig abban reménykedtünk, hogy van gyógyulás. Tudom, hogy bután hangzik, de hittem abban, hogy majd történik valami. Nem azt vártam, hogy feltalálnak egy ismeretlen gyógyszert, de az utolsó napokban már a vízterápiában is hittem. Hálás vagyok azért, hogy a legutolsó időszak gyorsan lezajlott. Mikor Rezső 37 napja elment, úgy éreztem: vége. De rájöttem, hogy már sokkal korábban vége volt. Nem akkor siratunk valakit, amikor meghal, hanem amikor már tudjuk, hogy ez be fog következni. A hír után minden perc ajándék volt, amit együtt tölthettünk. Az elmúlt 10 évben egymást támogattuk mindenben, ez most is így történt. És ilyenkor semmi nem számít. Nem számít a pénz, a környezet, semmi. Csak az, hogy akit szeretsz, még ott van melletted és foghatod a kezét.

A műsorvezető azt mondja, nem is gondolta, milyen sokan szeretik őt. Bár van, akiben csalódnia kellett, ennek ellenére rengetegen állnak mellette, akik átsegítik a nehéz időszakon.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását