2024. április 19. - Emma

Ezredszer másznak fel a magas székbe

Ezredik adását ünnepli hétfőn a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsor. A jubileumi adást követően, még a Szombat esti láz sztárjai is megméretnek - hangzott el az RTL Klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2007. február 8. csütörtök 16:09 - Hírextra

A Legyen Ön is milliomos! 2000. februárjában indult. Az egyik legnézettebb adás az volt, amikor Vágó István a Heti hetes sztárjainak szegezte kérdéseit. Az elmúlt években játszottak a Való villa lakói, Győzike és barátai, és Magyarország ismert kvízmesterei is szerepeltek a műsorban. Az ezredik adás után pár nappal, február 17-én a Szombat esti láz sztárjai kérdezgetik majd egymást. Abban a műsorban Vágó István nem kérdez, hanem "csak" felügyeli a játékot.

A műsorfolyamban eddig 30 ezer kérdés hangzott el, és csaknem 10 ezer játékos jutott el a sorkérdésig. Az eddigi adások során csaknem kétezren távoztak pénznyereménnyel.
Az évek alatt több mint 1 milliárd forintot nyertek a játékosok. A Legyen Ön is milliomos! történetében csak egyszer fordult elő, hogy megnyerték a főnyereményt. Cserey Gábor köztisztviselőnek sikerült megnyernie a 40 millió forintot. 20 milliót eddig négyen vihettek haza.

A legyen Ön is milliomos! műsorvezetője hangsúlyozta, bár sokan szeretnék pörgősebbnek látni a játékot, ő semmit nem szeretne változtatni a műsor menetén. Ennek a játéknak a lényege a feszültség, de az, hogy jusson idő elbeszélgetni a a játékosokkal, legalább annyira fontos, és ahhoz viszont idő kell - tette hozzá Vágó István.

A műsor változatlanul este hétkor kezdődik az RTL Klubon.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását