2024. április 29. - Péter

A legjobb szextippek az év minden napjára

Ha azt hiszed, hogy tavaly mindent kipróbáltál szexuális téren, amit csak lehetett, akkor hatalmasat tévedsz! Hidd el, 2009 is tartogat még meglepetéseket!
2009. január 17. szombat 17:53 - Hírextra
Kössetek megállapodást!

A kapcsolatok egy idő után kifulladhatnak. Felváltva szervezzetek randikat egyszer egy hónapban – talán ósdinak tűnik, de bevált recept. Variáljátok a találkahelyeket és a tevékenységeket, hogy biztosak lehessetek benne, hogy mind a ketten élvezitek az együtt töltött időt!

Varázsolj a mindennapokból különleges alkalmakat!

Ha a partnereddel nem bújtok össze egy vagy két hétig, akkor utána a szex egyszerűen észvesztő lesz. Készítsetek együtt vacsorát, majd ha már nem bírtok magatokkal, tépjétek le egymásról a ruhát, és essetek egymásnak a konyhaasztalon, a falnak dőlve, vagy adjatok új jelentést az étkezőszéknek. Használd a fantáziádat – a különféle bútorok és háztartási eszközök átértelmezése egy teljesen új, szórakoztatóbb világot nyithat meg előttetek.

Használj óvszert!

A szexuális úton terjedő fertőzésektől szenvedő nők 70, míg a férfiak 50%-nak nincs semmilyen tünete. Ha óvszer nélkül bújsz ágyba valakivel, sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy elkapj valamilyen nemi betegséget, például chlamydiát, szifiliszt, trippert vagy a HIV vírust. Becslések szerint húszezer olyan HIV pozitív ember él Angliában, aki nem is tud arról, hogy fertőzött, míg a chlamydiával fertőzöttek száma az elmúlt tíz évben 206%-ra nőtt. Ijesztő tény!

Tesztelést kíván…

Legyél te is szex játékszer tesztelő! Éld át te elsőként azt a gyönyört, amit a kis játékszerek nyújtanak, ráadásul teljesen ingyen. Hogy hol van ebben a csapda? Sehol! Hiszed vagy sem, egyes cégek rendszeresen elküldik termékeiket az “orgazmus-hadseregük” aktív tagjainak, és a legjobb, legrészletesebb leírásért még jutalmat is kisorsolnak. Ideális meló, ugye?

Előjáték órák

Ha úgy érzed, hogy fel kéne egy kicsit frissíteni az ágytechnikádat, akkor vegyél előjáték órákat – nem vicc, van, ahol ezt oktatják… Szórakoztató, de egyben hasznos is, hiszen ebben a műhelyben a lányok úgy kapnak szuper tippeket, hogy közben jól szórakoznak és sokat nevetnek. Egy üveg pezsgő után következik a helyes kézi és orális technika bemutatója, amit egy vicces kvíz követ. Ezután jöhet a gyakorlás a műanyag bábun – sajnos nem igazi férfin…
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását