A legjobb szextippek az év minden napjára

Ha azt hiszed, hogy tavaly mindent kipróbáltál szexuális téren, amit csak lehetett, akkor hatalmasat tévedsz! Hidd el, 2009 is tartogat még meglepetéseket!

Kössetek megállapodást!

A kapcsolatok egy idő után kifulladhatnak. Felváltva szervezzetek randikat egyszer egy hónapban – talán ósdinak tűnik, de bevált recept. Variáljátok a találkahelyeket és a tevékenységeket, hogy biztosak lehessetek benne, hogy mind a ketten élvezitek az együtt töltött időt!

Varázsolj a mindennapokból különleges alkalmakat!

Ha a partnereddel nem bújtok össze egy vagy két hétig, akkor utána a szex egyszerűen észvesztő lesz. Készítsetek együtt vacsorát, majd ha már nem bírtok magatokkal, tépjétek le egymásról a ruhát, és essetek egymásnak a konyhaasztalon, a falnak dőlve, vagy adjatok új jelentést az étkezőszéknek. Használd a fantáziádat – a különféle bútorok és háztartási eszközök átértelmezése egy teljesen új, szórakoztatóbb világot nyithat meg előttetek.

Használj óvszert!

A szexuális úton terjedő fertőzésektől szenvedő nők 70, míg a férfiak 50%-nak nincs semmilyen tünete. Ha óvszer nélkül bújsz ágyba valakivel, sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy elkapj valamilyen nemi betegséget, például chlamydiát, szifiliszt, trippert vagy a HIV vírust. Becslések szerint húszezer olyan HIV pozitív ember él Angliában, aki nem is tud arról, hogy fertőzött, míg a chlamydiával fertőzöttek száma az elmúlt tíz évben 206%-ra nőtt. Ijesztő tény!

Tesztelést kíván…

Legyél te is szex játékszer tesztelő! Éld át te elsőként azt a gyönyört, amit a kis játékszerek nyújtanak, ráadásul teljesen ingyen. Hogy hol van ebben a csapda? Sehol! Hiszed vagy sem, egyes cégek rendszeresen elküldik termékeiket az “orgazmus-hadseregük” aktív tagjainak, és a legjobb, legrészletesebb leírásért még jutalmat is kisorsolnak. Ideális meló, ugye?

Előjáték órák

Ha úgy érzed, hogy fel kéne egy kicsit frissíteni az ágytechnikádat, akkor vegyél előjáték órákat – nem vicc, van, ahol ezt oktatják… Szórakoztató, de egyben hasznos is, hiszen ebben a műhelyben a lányok úgy kapnak szuper tippeket, hogy közben jól szórakoznak és sokat nevetnek. Egy üveg pezsgő után következik a helyes kézi és orális technika bemutatója, amit egy vicces kvíz követ. Ezután jöhet a gyakorlás a műanyag bábun – sajnos nem igazi férfin…
Forrás: netbulvar.hu