2024. április 29. - Péter

Tippek, trükkök a hármas szexhez

Sikerült rávenni a barátnődet egy hármas szexre? Már az alkalmas partnert is megtaláltátok? Mi baj lehet? Hát, azért nem árt számolni néhány kellemetlenséggel. Amikor egy pár befogad valakit az ágyába, az vagy erotikus és kalandos lesz, vagy kínos és trag
2009. január 17. szombat 09:26 - Hírextra
Mik azok a legkínosabb dolgok, amire számítanod kell, ha hármasban tervezitek az estét? És mi az ellenszere?

A hármas fokozatú negatívumok:

1. Az érzelmek, még itt is...

Úgy gondolod, hogy a szex érzelmek nélkül is simán megy, tehát neked nem lehet gondod az ismeretlen lánnyal. De mi a helyzet a barátnőddel? Biztos, hogy ő is így gondolja? Győződj meg róla, hogy valóban csak mókának fogja fel az estét, és mindez nem fogja negatívan befolyásolni a kettőtök viszonyát.

2. A két nő viszonya

Mindenki azt szeretné, ha a két lány szimpatizálna egymással. Ha netán barátáság is kialakul köztük, még jobb. De ha ennél több, mondjuk szexuális vonzalom, akkor te leszel nagy bajban, mert ők hamarosan egymásra találnak, te pedig kereshetsz új ágyat magadnak!

3. Végzetes vonzerő

Szintén kínos lehet, ha a harmadikként érkezett lány érzelmeket táplál irántad (vagy a barátnőd iránt). Gondolj bele, milyen arcot vágna a kedvesed, ha az új lány kicsi szívemnek szólítana az ágyban. Ezért mielőtt megszabadítanád a ruháitól, tájékozódj az együttlét okáról: szerelem vagy csak szexuális kaland!

A második fokozat:

1. Irigykedés

Hacsak a barátnőd nem teljesen biztos szexuális kisugárzásában, könnyen irigy lehet a másikra, ami pedig erősen kapcsolatromboló tényező. Egész este azt fogja figyelni, milyen szemeket meresztesz rá, és a másikra. Így nem lehet jól szórakozni, ezért tisztázd, hogy áll a dologhoz.

2. Következmények

A nemi úton terjedő fertőzések, vagy a terhesség a lehető legrosszabb következmények közé sorolható. Szerencsére a megfelelő védekezéssel, higiéniával mindez elkerülhető!

És a legkínosabbak:

1. Látlak még!

Hacsak nem egy vadidegent szemeltél ki a harmadik nő pozíciójára, nagy az esély, hogy még találkoztok. Ha a baráti társaságodból való, és nem az a csendes típus, akkor valószínűleg már mások is értesültek az eseményekről. És ha ez elkezd terjedni, nincs visszaút.

2. Lámpaláz

Ha nem szeretsz a figyelem középpontjába állni, és nehezen bírod szex közben a teljesítménykényszert, akkor lehet, hogy a hármas fogatban gondjaid lesznek. Nem kisebb ugyanis a feladatod, mint kielégíteni két nőt. Ha ezt még a stresszel is megtoldod, búcsút inthetsz az élvezetnek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását