2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Már spermát is lopnak

A teniszcsillag aktív életet él a sporton kívül is, lányok tucatjai fordultak meg az ágyában. Erre mind büszke is, csak arra nem, hogy egy kiszolgáltatott helyzetben még a spermáját is ellopták.
2009. január 16. péntek 07:29 - Hírextra
Boris Becker már nem csak teniszpályafutásáról híres, hanem szex botrányairól is. Állítólag annyi lányt tudhatott már magáénak, mint nem sokan, szinte mindenki megvolt neki, aki megfordult a közelében. Orvosok, fodrászok, labdaszedők, egyszerűen mindenki.

A 90-es években még rendes család apának tűnt, aki feleségével nevelgette két gyermekét, míg nem lehullt a lepel az idilli férjről. Kiderült, hogy folyamatosan csalta feleségét, és ezt a nő addig tűrte, amíg meg nem esett az a komikus történet Angela Ermakovaval. Az egyik étterem mosdójában a modell orálisan elégítette ki Borist, de ahelyett, hogy utána külön váltak volna útjaik, összefonódtak. A lány ugyanis lenyúlta Boris spermáját, lefagyasztotta, majd orvosok segítségével megtermékenyítette saját magát. Így akarta megfogni a teniszcsillagot, és sikerült is. Megszületetett lányuk, Anna, és a szerencsés apuka azóta is fizetheti a gyerektartást.

Ezek után felesége elvált tőle, s 10 millió font ütötte a markát. Borisnak innentől kezdve már nem kellett sunyiban csinálni a dolgokat, falta a nőket. Olyan barátnői voltak, mint a német rapper Sabrina Setlur, vagy a táncos Caroline Rocher, bár őt állítólag felpofozta a férfi.

Sharlely Kersenberg dán modell is megfordult az ágyában, de a nő elmondása szerint Borist nem lehet kielégíteni. Úgy tűnik ettől még nem csökkent a szex mániás Boris népszerűsége, hamarosan összejött Sandy Meyer-Woeldennel, akinek még meg is kérte a kezét, de idővel ráunt és őt is dobta. A lány szerint pedig Boris megőrült a testéért, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy maga mellett tarthassa a férfit.

Becker csak kihasználja a nőket, egy ismerőse szerint, mert amint megkapta őket már repülnek is, és jöhet a következő. Viszont azóta egy dologra nagyon vigyáz, a spermájára. Amióta meglopták azóta mindig védekezik, nem szeretne megint hatalmas gyerektartásokat fizetni egy nem várt gyermekért.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását