2024. május 12. - Pongrác

5 női szexhiba

Végre eljutottatok a pasi hálószobájába, oké. Na, akkor itt az idő, dobd be magad! Ha már kiderült, hogy nem a jó tulajdonságaid miatt vagytok nála, akkor a szex az, amivel megfoghatod! Ezért nem árt tudni, mi az, amit semmi esetre se kövess el, mert utál
2008. november 1. szombat 12:24 - Hírextra
1. Fadarab technika

Talán ez a leggyakoribb, és egyben legnagyobb hiba, amit elkövetnek a nők. Vagyis épp, hogy nem csinálnak semmit, csak hagyják magukat ledönteni. Ezt ne! Igenis kapd össze magad, és ha nem is vagy egy karakán típus, most vedd elő az összes vadságodat. Ha szerencséd van, és a pasi érti a dolgát, nem is kell nagyon erőlködnöd. Mutasd meg, hogy igenis akarod!

2. Hűvös ajkak

Köztudott, hogy a nők szeretnek szex közben is csókolózni. És ki hinné, a pasik is szeretik a női ajkak érintését, a testük minden egyes részén! Ha egy kicsit harapdálsz is, igazán bevadulnak. Szóval ne fogd vissza magad, inkább támadd le!

3. Szolgalélek

Sok nő még mindig azt hiszi, hogy a pasié a vezető szerep az ágyban! Ó, pedig ez már rég nem így működik! Diktálj te: mikor, hogyan akarsz élvezni. Meg fogsz lepődni, milyen hűségesen szolgál majd!

4. Testi sérülések

Nemcsak a gyengébbik nem vágyik gyengédségre. A férfiak bőre is pihe-puha, az ő testrészeik is érzékenyek! Szóval úgy vadulj, hogy ne okozz maradandó sérülést!

5. Figyelmetlenség

Nem is gondolnád, hány pasi panaszkodik arra, hogy a nőt nem érdekli, élvezi-e. Nyilván azt gondolják, hogy a férfiak mindenféle szexet élveznek, mindig. Áá! Ők is emberek, ezt ne feledd. Kérdezd meg, hogy jó-e neki, vagy hogy mi legyen a következő póz!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását