2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Podcast iránytű a 21. századi technológia, az üzleti és gazdasági világ útvesztőjében

Ha ma azt mondjuk, hogy informatika vagy gazdaság, akkor nagyon tág fogalmakat említettünk. Ugyanis mindkettőnek számtalan ága, hihetetlen mélységei vannak. Gondoljunk csak az okostelefon, a tablet, egy gyártó robot vagy akár a bankkártya működésére, amelyek által körülvesz bennünket a mesterséges intelligencia, az algoritmusok és az IoT világa.
2023. március 16. csütörtök 07:30 - HírExtra

Miért hallgass podcastot? 

Ha képbe akarsz kerülni a legmodernebb technológiai eszközökkel, üzleti folyamatokkal kapcsolatban, hallgasd meg a Brocasterz podcast ügynökség műsorait, amelyek nagyon népszerűek a hallgatók körében.

A cég profi szakemberei olyan szakértőket hívtak a beszélgetésekbe, akik a laikusok számára is érthetővé tudják tenni az IoT, a deep learning, a mesterséges intelligencia, a makroökonómia bonyolult világát. Egyszerűen elmagyarázzák a humánerőforrás-menedzsment vagy a digitális marketing fortélyait is.

Információszerzésnek tökéletes

Persze azáltal, hogy meghallgattad, nem leszel a téma szakértője, de némi fogalmad lesz róla, és lehetőséged lesz továbbképezni magad. A cég ugyanis olyan cégeknek is készít tartalmakat, amelyek az üzleti, technológiai világ élvonalában vannak, így az általuk elmondott információ hiteles. 

Hogyan lehetsz te is programozó?

Napjainkban, ha a fizetési kategóriákat nézzük, mindenki programozó szeretne lenni. Annál is inkább, mert csak azt a részét látják a munkának, hogy a programozó ül egész nap a számítógép előtt, nyomkodja a billentyűzetet, és rengeteg pénzt keres. Hogy mennyi tanulás, gyakorlás áll emögött a tudás mögött, az nem látszik.

Ahhoz, hogy Te is megálld a helyed az IT világában, nagyon nagy kitartásra és folyamatos tanulásra van szükséged. A magyar IT képzési piac persze kecsegtet azzal, hogy néhány hónap alatt programozóvá képeznek akkor is, ha te eddig pékként dolgoztál, csak fizesd be a horribilis tanfolyamdíjat.

Nos ezért érdemes hallgatni a Brocasterz podcastjait, mert képbe kerülsz az IT, a közgazdaságtan, a marketing, az IoT területén. Nem fizetsz ki feleslegesen olyan tanfolyamdíjakat, amelyekkel végül semmit sem tudsz kezdeni. Hiszen ha nincsenek meg az alapok, vagy nem rendelkezel azokkal a skillekkel, amelyek ahhoz a szakmához kellenek, a tanfolyam kidobott idő és pénz lesz számodra.

Ha viszont informálódsz, kideríted saját képességeidet, lehetőséged lesz eldönteni, hogy melyik területbe ásd bele magad jobban, melyikre fordíts 4-5 évnyi tanulást akár önfejlesztéssel, akár mérnökinformatikus, szoftvertervező, közgazdász, gazdaságinformatikus stb. egyetemi képzésben. Ezt ugyanis nem spórolhatod meg, ahhoz, hogy valóban szakember váljon belőled, és te is majd “csak ülj a gép előtt”, ami persze erőteljes szellemi munkával jár.

Tehát mindent összevetve, sok érv szól amellett, hogy a Brocasterz podcastjait hallgasd, ha pedig neked is van egy jó témád, aminek a szakértője vagy, a cég segítségével elkészítheted te is a saját podcastodat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását