2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Változtass ajakvonásaidon!

Az ajakfeltöltés sokak számára nem egy luxuskezelés, hanem a nőiességük és az önbizalmuk visszanyerésének egyik eszköze. A hialuronsavas ajakfeltöltés segítségével dúsabb, teltebb ajkaid lehetnek rövid idő alatt.
2023. január 17. kedd 16:14 - HírExtra

Az ajakfeltöltés egyik típusa a Russian Lips technika, mely látványos változást eredményez, mégis megtartva a természetes hatást. Amennyiben többet szeretnél tudni a hialuronsavas ajakfeltöltésről és az orosz töltési technikáról, olvasd tovább cikkünket!

Miért válaszd a hialuronsavas ajakfeltöltést?

Az ajakfeltöltés nemcsak magabiztos megjelenést nyújt, hanem segít megszüntetni az esetleges aszimmetriát, és eltüntetni a száj környékén kialakuló ráncokat. Egy rövid beavatkozással látványos változást érhetsz el, mely tartósan, akár egy évig látható.

Az Aesthetica Orvosi Központ hialuronsavas ajakfeltöltéseit végző profi szakorvosok több mint 6500 ajakfeltöltés elvégzése után, biztos kézzel végzik a beavatkozásokat, és törekednek a minél természetesebb hatás elérésére. A klinika egyik népszerű kezelése a Russian Lips technikával végzett ajakfeltöltés.

A hialuronsavas ajakfeltöltésről röviden

Ahogyan a kor halad előre, úgy kezd arcunk is megváltozni. Bőrünk megereszkedik, előkerülnek a kisebb és nagyobb ráncok a száj körül is. Az ajakfeltöltés hatására arcprofilunk harmonizációja megtörténik, hiszen az ajak feltöltésével a ráncok is eltűnnek a száj környékéről. 

Minden kezelés megkezdése előtt a szakorvos egyezteti a pácienssel, hogy milyen eredményeket vár a beavatkozástól. Figyelembe veszik a genetikai adottságokat, az arc aszimmetriáit, és ezek tudatában állítják össze a kezelési tervet.

Mivel többféle töltési technika létezik, így azt személyre szabottan, az adott páciens igényeihez igazodva választják ki a szakorvosok. Egy vékony tű segítségével töltik be az ajkakba a kb. 1 ml mennyiségű hialuronsavat, mely a szervezetben alapvetően megtalálható, így nem számít idegen anyagnak. A 20 percig tartó művelet helyi érzéstelenítéssel történik, így szinte fájdalommentes.

A Russian Lips technikáról

A hialuronsavas ajakfeltöltés során különböző technikákat alkalmaznak a sebészek, attól függően, hogy a páciens milyen végeredményt vár el, illetve milyen az arcformája. A Russian Lips technika esetében a Cupido-ívre helyezik a fő hangsúlyt, főként az ajkak kontúrját kiemelve. Ennél az eljárásnál nem az ajkak vastagítása a cél, hanem az ajkak kiemelése, ezáltal természetesebb hatás érhető el. A szív alakot formázó ajkak emlékeztetnek az orosz babákra, nőies és igazán szembetűnő változásokat eredményeznek.

A minőségi töltőanyagok használatával biztosan hosszan tartó és látványos lesz a hatás. A legmodernebb technológiával és technikával végzett beavatkozások esztétikus megjelenést biztosítanak majd a páciens számára. Egy kezelés után akár 8-12 hónapig is formás ajkakkal élhetjük mindennapjainkat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását