2024. március 19. - József, Bánk

Szabadulj meg a ráncoktól fájdalommentesen a lézeres arckezelés segítségével

Idővel az bőr veszít a feszességéből, petyhüdtebbé válik, ami az arcon és annak környékén a legszembetűnőbb. A kötőszövet kevesebb vizet raktároz, ezért megereszkedik, emiatt egyre inkább megjelennek a ráncok és szarkalábak. Lézeres arckezelés által könnyedén felvehetjük a harcot az öregedés ellen, akár több évet fiatalodva a kezeléseket követően.
2022. szeptember 26. hétfő 16:33 - HírExtra

Ősz - a lézeres kezelések évszaka

Ha sárgulnak a levelek, hűvösebb szelek fújnak, kevésbé intenzív a napsütés, akkor tökéletes az időszak a lézeres arckezelés elkezdésére. A bőr ilyenkor érzékenyebb, több odafigyelést igényel ezért előnyösebb, ha nem tűzi a nap, bár a fényvédő krémekről ilyenkor sem szabad megfeledkezni.

A bőrfiatalítás azonban nem csak az arcon végeztethető el, hanem más testrészeken is, gyakori például a nyak és a dekoltázs ránctalanítása ezzel a módszerrel. A hatékonyság növelése érdekében javasolt kerülni a magas hőhatással járó tevékenységeket, mint a szauna vagy a szolárium.

Mivel a lézerterápia hatékonyságának növelése érdekében kezeléssorozat javasolt, így ha ősszel vágunk bele, akkor az ismétlő kezeléseket szépen be lehet időzíteni. A bőrhibák eltüntetéséhez és az arc fiatalosan feszessé tételéhez nagyjából 4-6 lézeres arckezelés szükséges, egy hónapos szünetekkel.

Hogyan működik a lézeres arckezelés?

A tű nélküli arcfiatalítás egyik legnépszerűbb megtestesítője az ELOS lézer technológia, amely egyesíti a villanófényes és az infravörös hullámok energiáját. Ez a technológia egyaránt alkalmazható világos és sötét bőrtípusokon is, ugyanis a lézerfény egyénre szabottan állítható, hogy biztosan elérje a mélyebb hámrétegeket is.

A terápia során a másodperc tört része alatti löketet kap a bőr, ami számos sejtmegújító folyamatot indít el a szövetekben. Ezek az apró lézersugarak egyenlő távolságra helyezkednek el egymástól, így képesek teljes mértékben lefedni a kezelni kívánt felületet. A helyes életmód, a megfelelő táplálkozási szokások, valamint a bőr védelme és ápolása jelentősen hozzájárulhat a fiatalító hatás elnyújtásához.

Meddig tart és milyen érzés egy lézeres arckezelés?

A fájdalommentesség érdekében helyi érzéstelenítő krém kerül a bőrre, hogy ne lehessen érezni a lézer csipkedését. Az érintett területen szinte azonnal beindul a kollagéntermelés, fokozódik a sejtosztódás, így a ráncok simulni kezdenek. A szarkalábak mellett más bőrhibákra is hatással van a kezelés, ugyanis a lézerfény hatására halványulnak a pigmentfoltok és a pattanások nyomai is.

A lézerkezelés időtartamát az érintett terület nagysága és a bőrproblémák milyensége határozza meg, de egy alkalom hozzávetőlegesen 30-60 percet vesz igénybe. Az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum munkatársai kifejezetten profi módon, és rutinos kezekkel hajtják végre ezt a beavatkozást. A napfényszegény időszakban végzett lézeres arcfiatalítás hatása 3 és 6 hónap között változhat, ezért ajánlott 6-12 havonta fenntartó kezelést alkalmazni.

Gyors és tűszúrás nélküli arcfiatalítás lézerrel, akár fél óra alatt is szemmel látható a változás!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását