2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az ezüst fülbevalók legkedveltebb típusai

Az ezüst fülbevalók az arany ékszerek mellett töretlenül népszerűek. Egy finoman kidolgozott ezüst kiegészítő viselése mindig jó választás. Afféle jolly joker fülékszerek ezek, bármilyen alkalomról is legyen szó, elegánsak és mutatósak, ugyanakkor a feltűnő, vagány darabokban is rengeteg a lehetőség.
2022. november 17. csütörtök 08:22 - HírExtra

Ezüst fülbevalók különféle stílusban

Oversize lánckarika, vintage hangulatú köves ékszer, karikafülbevaló, geometrikus stílusú kiegészítő és még sorolhatnánk. Az ezüst fülbevalók terén bőséges a választék, a WEARING.hu női fülbevalói között szolid, visszafogott darabok és hangsúlyos, vagány modellek egyaránt beszerezhetők! 

Nézzük meg az egyes stílusokat egy kicsit részletesebben!

Az utóbbi időszak egyik legnépszerűbb típusai az oversize lánckarikák. Egy túlméretezett lánc mintájú karikafülbevaló által extravagáns megjelenést alakíthatunk ki. A 80-as évek időszakát megtestesítő ékszerek révén jelentősen felturbózhatjuk az unalmas hétköznapokat. Egy efféle kiegészítőt a korszakra emlékeztető öltözettel kombinálva ütős eredménnyel számolhatunk. 

A geometrikus fülékszerek igen feltűnőek, melyek által azonnal magunkhoz vonzhatjuk az elismerő tekinteteket. A sokszögek például kellően merész külsőt kölcsönöznek, így biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz unalmas az outfitünk. 

Akik a visszafogottabb stílust kedvelik, ők is nyugodt szívvel viselhetnek geometriai mintával ellátott fülbevalókat, hiszen egy szolid ruhaszett mellett ízlésesek és nem giccsesek.

Köves fülbevalók a vintage stílus kedvelőinek

A strasszkövek napjainkban virágkorukat élik. Különféle színekben és méretekben egyformán trendinek számítanak. A vintage stílusú fülbevalókon is megtalálhatók. Gondoljunk csak bele, hogy milyen gyönyörű egy nagy színes, központi kővel ellátott fülékszer, melyet strasszkövek díszítenek. Ezeket a romantikus, finom modelleket szinte bármilyen összeállítás mellett viselhetjük. Elegánsak, nőiesek, ugyanakkor a romantika megtestesítői. 

A vintage hangulatot megteremtő kiegészítők mellett fontos megemlítenünk a nagy karika fülbevalókat, melyek díszítéssel tarkítottak. A klasszikus karikafülbevaló felturbózott változatai ezek, melyek kövekkel, gyöngyökkel vannak kirakva. Elképesztően stílusosak. A kövecskék ellenére vagány darabok, nem kislányosak, mégis közvetítenek egyfajta finomságot. A legtöbb öltözethez passzolnak, emiatt is olyan kelendőek.

Sportosabb ékszerek

A beledugós szettek afféle sportosabb, vagányabb fülbevalók, melyeket előszeretettel viselnek elegáns kosztüm mellett is. Nem csupán sportöltözettel kombinálva ajánlottak, a punkos hatást némiképp ellensúlyozzák a strasszkövek, amennyiben ilyen típust választunk. A kontrasztos modellek mindig sokkal hatásosabbak, ezért merjünk bátran kísérletezni! 

Az ezüst fülbevalók sokszínűsége egyben magában hordozza az időtállóságukat, hiszen afféle örök divatként, mindig népszerűek maradnak, kortól és nemtől függetlenül. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását