2024. április 26. - Ervin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A tökéletes plakátkeret létezik!

Ahogy azt bizonyára Ön is tudja, roppant nehéz olyan plakátkeretet találni, ami minden lényeges követelménynek megfelel. Van, amelyik dekoratív, akad olyan, amelyik praktikus, de ritkán van meg a két tulajdonság egy plakátkeretben. Sőt, a szín- és a méretválasztékról még szót sem ejtettünk!
2022. október 14. péntek 16:57 - HírExtra

Pedig milyen fontos is a minden szempontból ideális plakátkeret! Akár tájékoztató, akár dekorációs funkcióra szeretné használni, ugyanúgy tudnia kell mindazt, amivel megkönnyíti a munkáját!

Milyen a tökéletes plakátkeret?

A Reklámeszköz.hu Standard és Classic plakátkeretei sok olyat tudnak, amit más plakátkeretek nem, épp ezért ha ezeket választja, a saját dolgát könnyíti meg. Hogy miért is?

Szemben sok más plakátkerettel, mind a Standard, mind pedig a Classic verzióban egyszerűen, szerszámok nélkül cserélhető a plakát, így sem szakértelemre, sem szerszámra nem lesz szükség.

Hasonlóan fontos tulajdonság, hogy a plakátot UV,álló plexilap védi a külső behatásoktól, így elegendő, ha sima papírra nyomtatja ki a belevaló anyagot, nem igényel különféle papírtípusokat.

Bár elhanyagolhatónak tűnik, de a nap végén mégiscsak fontos az esztétikum, így a Standard és a Classic plakátkeretek is rejtett csavarozással rögzíthetők a falra. 

Akkor mégis mi a különbség a kétféle plakát között? Olvasson tovább a részletekért!

Standard vagy Classic? Melyiket válassza?

Persze fontosak a fent felsorolt tulajdonságok, és jó, ha alapértelmezetten tudja ezt az Ön által választott plakátkeret, de az igények itt még korántsem merülnek ki. Mutatjuk, melyik plakátkeret mit tud!

A Standard plakátkeret a megszokott szürke keret mellett kapható színes változatban is, míg a Classic verzió csak szürkében és feketében érhető el.

A Standard plakátkeret három-, míg a Classic kétféle profilméretben áll rendelkezésre.

Ami a sarkakat illeti, a Standard plakátkeretet megvásárolhatja szögletes vagy lekerekített sarkakkal, azonban a Classic plakátkeret csak szögletes változatban kapható. Ez leginkább persze ízlés dolga, de jó tudni, hogy van választási lehetőség.

Fontos persze a méret is, így A és B méret szerint fog tudni keresni ideális plakátkeretet. A Standard típusban elérhetőek a nagyobb méretek is, a Classic inkább a kisebb méretek esetén javasolt.

Természetesen kérheti szakértő segítségét is, akár interneten keresztül is, ha nem biztos abban, hogy melyik lenne Önnek a legideálisabb választás.

Lássa el vendégeit, ügyfeleit információval!

A plakát sok szempontból ideális, és ha folyamatosan szeretné ellátni információval az ügyfeleit, vagy esetleg szeretné a legjobban sikerült munkákat, projekteket bemutatni, a Reklámeszköz.hu Standard és Classic plakátkereteivel tökéletes kivitelezéssel, könnyedén fogja tudni megtenni. Mi sem bizalomgerjesztőbb, mint minél több platformon megosztani azt, hogy hogyan és milyen eredményekkel dolgozik a cég.

Mérje fel pontosan az igényeit, és a fenti leírások alapján ki is fogja tudni választani, melyik plakátkeret fog tökéletes szolgálatot tenni az irodájában vagy az üzlethelyiségében!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását