A tökéletes plakátkeret létezik!

Ahogy azt bizonyára Ön is tudja, roppant nehéz olyan plakátkeretet találni, ami minden lényeges követelménynek megfelel. Van, amelyik dekoratív, akad olyan, amelyik praktikus, de ritkán van meg a két tulajdonság egy plakátkeretben. Sőt, a szín- és a méretválasztékról még szót sem ejtettünk!

Pedig milyen fontos is a minden szempontból ideális plakátkeret! Akár tájékoztató, akár dekorációs funkcióra szeretné használni, ugyanúgy tudnia kell mindazt, amivel megkönnyíti a munkáját!

Milyen a tökéletes plakátkeret?

A Reklámeszköz.hu Standard és Classic plakátkeretei sok olyat tudnak, amit más plakátkeretek nem, épp ezért ha ezeket választja, a saját dolgát könnyíti meg. Hogy miért is?

Szemben sok más plakátkerettel, mind a Standard, mind pedig a Classic verzióban egyszerűen, szerszámok nélkül cserélhető a plakát, így sem szakértelemre, sem szerszámra nem lesz szükség.

Hasonlóan fontos tulajdonság, hogy a plakátot UV,álló plexilap védi a külső behatásoktól, így elegendő, ha sima papírra nyomtatja ki a belevaló anyagot, nem igényel különféle papírtípusokat.

Bár elhanyagolhatónak tűnik, de a nap végén mégiscsak fontos az esztétikum, így a Standard és a Classic plakátkeretek is rejtett csavarozással rögzíthetők a falra. 

Akkor mégis mi a különbség a kétféle plakát között? Olvasson tovább a részletekért!

Standard vagy Classic? Melyiket válassza?

Persze fontosak a fent felsorolt tulajdonságok, és jó, ha alapértelmezetten tudja ezt az Ön által választott plakátkeret, de az igények itt még korántsem merülnek ki. Mutatjuk, melyik plakátkeret mit tud!

A Standard plakátkeret a megszokott szürke keret mellett kapható színes változatban is, míg a Classic verzió csak szürkében és feketében érhető el.

A Standard plakátkeret három-, míg a Classic kétféle profilméretben áll rendelkezésre.

Ami a sarkakat illeti, a Standard plakátkeretet megvásárolhatja szögletes vagy lekerekített sarkakkal, azonban a Classic plakátkeret csak szögletes változatban kapható. Ez leginkább persze ízlés dolga, de jó tudni, hogy van választási lehetőség.

Fontos persze a méret is, így A és B méret szerint fog tudni keresni ideális plakátkeretet. A Standard típusban elérhetőek a nagyobb méretek is, a Classic inkább a kisebb méretek esetén javasolt.

Természetesen kérheti szakértő segítségét is, akár interneten keresztül is, ha nem biztos abban, hogy melyik lenne Önnek a legideálisabb választás.

Lássa el vendégeit, ügyfeleit információval!

A plakát sok szempontból ideális, és ha folyamatosan szeretné ellátni információval az ügyfeleit, vagy esetleg szeretné a legjobban sikerült munkákat, projekteket bemutatni, a Reklámeszköz.hu Standard és Classic plakátkereteivel tökéletes kivitelezéssel, könnyedén fogja tudni megtenni. Mi sem bizalomgerjesztőbb, mint minél több platformon megosztani azt, hogy hogyan és milyen eredményekkel dolgozik a cég.

Mérje fel pontosan az igényeit, és a fenti leírások alapján ki is fogja tudni választani, melyik plakátkeret fog tökéletes szolgálatot tenni az irodájában vagy az üzlethelyiségében!