2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hazudott a Pesti Srácok - helyreigazítást kell tenniük

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje helyreigazítási pert indított a PestiSrácok.hu propagandalap ellen. A bíróság kimondta: valóban helyreigazítást kell tenni.
2021. július 29. csütörtök 09:55 - HírExtra

Írásában a PestiSrácok azt állította, hogy miközben Fekete-Győr Mészáros Lőrinc budai villájánál akciózott, "a Várban lévő lakások egyikét szemelte ki magának". A lap a helyreigazítási per tárgyalásán nem mutatott erről bizonyítékot, így a bíróság elsőfokon kimondta: mivel az alperes (PestiSrácok) nem tudta bizonyítani az állítása valóságát, helyreigazítást kell megjelentetniük.

Fekete-Győr posztjában úgy fogalmaz: Láthatóan nagyban készül a jövő évi parlamenti választásokra a propaganda: egyre több nyilvánvaló hazugságot képesek leírni a Fidesz politikai ellenfeleiről, különösen a Momentumról. 

Az egyik legújabb hazugságuk a volt kommunista Stefka István lapjában, a PestiSrácokon jelent meg először: májusi cikkükben azon háborodtak fel, hogy az Orbán-stróman Mészáros Lőrinc budai villájánál akcióztunk, ezért arról kezdtek fantáziálni, hogy a “Várban lévő lakások egyikét szemeltem ki magamnak”. Természetesen szó sem volt ilyenről. A lap a helyreigazítási per tárgyalásán nem mutatott erről bizonyítékot, így a bíróság elsőfokon kimondta: mivel az alperes (PestiSrácok) nem tudta bizonyítani az állítása valóságát, helyreigazítást kell megjelentetniük.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását