2024. március 19. - József, Bánk

Most a TV2 ellen nyert pert a Jobbik

Tovább növelte a Fidesz-média hazugságai miatt megnyert sajtóperek immáron több százas számát a Jobbik. A törvényekre fittyet hányó fideszes szócső ellen most végrehajtást is indítunk - áll a párt közleményében.
2021. június 8. kedd 10:23 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

A legerősebb ellenzéki párt most azért perelte be a kormánypárti szennycsatornát, mert egy korábbi frakcióülésünkről azt hazudták, hogy a képviselőink ott megünnepelték a Sargentini-jelentést. De nemcsak hazudtak, hanem még a jogerős ítéletben elrendelt helyreigazítást sem tették közzé.

Mindez elég ok volt arra, hogy elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék elmarasztalja, és csaknem félmilliós sérelemdíj, továbbá a perköltség megfizetésére kötelezze őket. Jellemző a TV2 színvonalára, hogy az őket képviselő, ugyancsak Fidesz-közeli SBGK Ügyvédi Iroda tagja a tárgyaláson kénytelen volt a felperes Jobbiktól elnézést kérni azért, mert még a perbeli beadványukban is minősíthetetlen sértéseket írtak rólunk.

Az ügynek nincs még vége: a TV2 a helyreigazítást a mai napig nem tette közzé, ezért a Jobbik végrehajtási eljárást is indít ellenük.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását