2022. augusztus 19. - Huba
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Orosz figyelmeztetés az amerikai hadihajóknak

Oroszország kedden figyelmeztette a Fekete-tengerre vezényelt amerikai hadihajókat, hogy saját érdekükben tartsák magukat távol a Krím-félszigettől – jelentette a Magyar Békekör a Reuters és a TASZSZ híre alapján.
2021. április 13. kedd 13:43 - HírExtra

Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes figyelmeztetése annak a két rombolónak szól, amelyet az amerikai hadvezetés irányított a helyszínre, hogy jelezze, az Egyesült Államok Ukrajna mellett áll arra irányuló katonai céljában, hogy visszahódítsa a Krímet.

„Az amerikai hajóknak semmi keresni valójuk az orosz partok közelében. Figyelmeztetjük az Egyesült Államokat, hogy jobban teszi, ha távol tartja őket a Krímtől és Fekete-tengeri partjainktól” – jelentette ki Rjabkov.

Az orosz külügyminiszter-helyettes azt is tudatta, hogy az ukrajnai helyzet elmérgesedése esetén Oroszország mindent megtesz állampolgárai biztonságának és testi épségének védelmében. A konfliktus esetleges eszkalálódásának következményeiért Rjabkov Kijevre és nyugati gazdáira hárította a felelősséget – tudatta a TASZSZ.

Forrás: Magyar Békekör
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását