2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ismerkedj meg a Samsung lézernyomtatójának előnyeivel és hátrányaival!

Az olcsó és hatékony nyomtatás sokunk álma, főleg akkor, ha nagyobb mennyiségben és rendszeresen kell elővennünk a szerkezetet. Az otthoni munkavégzés megerősödésével egyre többünknek kell leporolnia a régen elfeledett nyomtatót és használni a mindennapos munkavégzéshez.
2021. február 13. szombat 18:05 - HírExtra

Akár otthonodban rendelkezz a régebbi típusú nyomtatóval, akár az irodában találkozz a készülékkel, nem kell rögtön annak cseréjén gondolkoznod. 

Főleg akkor, ha megfelelően működik. Akkor sem kell aggódnod, ha már nem gyártanak tonereket az adott nyomtatóhoz, hiszen erre is létezik megoldás! A bejegyzés központi témája a Samsung ML-1660 lézernyomtató, amely szépsége annak egyszerűségében és letisztultságában rejlik. 

A Samsung ML-1660 nyomtatója

A Samsung által gyártott gépezet méreteinek köszönhetően elnyerte méltó helyét a legkisebb nyomtatók között. Pontosabban 341 x 224 x 184 milliméteres nagyságú, amelynek köszönhetően nem fog egy hatalmas szeletet lefoglalni az íróasztalodból. Súlya 4,2 kilogramm, így könnyen lehet változtatni a helyét, ha elsőre nem a legideálisabbat sikerült megtalálnod. Ugyan a kisebb és belépőkategóriás gépek legtöbb esetben nem a sebességükről híresek, azonban a Samsung 1660-as nyomtatója ellentmond ennek a megállapításnak, hiszen 16 oldal/perces sebességével elégedetté teszi a használóját.

Papíradagolója 150 lapos, így abban az esetben, ha sok nyomtatnivalód akad, akkor pár perc alatt kiürítheti tartalmát a gép. Azonban ilyen esetben a 100 lapos kimeneti tálcát érdemes szemmel tartani. 

A nyomtató felbontás szempontjából is megállja a helyét, hiszen 1200 x 600 dpi-os felbontással rendelkezik. Mindez normál esetben elegendő, azonban ha részletgazdag képeket szeretnél nyomtatni, akkor érdemes egy másik készüléknek kiadni a feladatot. 

A színek is hiányoznak, azonban dokumentumok nyomtatásához tökéletes. A készülék kezelése végtelenségig egyszerű, a tetején lévő indításra és törlésre szolgáló gombok használatával, valamint a két állapotjelző LED segítségével könnyen véghez viheted a folyamatot. 

Nyomtatás megfizethető áron

Hátránya a színek hiánya mellett, hogy nem képes kétoldalas nyomtatásra, így duplex nyomatok elkészítésére kézi lapfordítás esetében van lehetőség. Apró mérete sejteti, hogy nem rendelkezik szkennerrel, fénymásolóval vagy fax funkcióval sem. Ahogyan azt a Samsung gépektől megszokhattuk, üzemeltetése nem olcsó mulatság. Azonban mégis képes lehetsz kihozni a nyomtatást 2,7 Ft alatti lapköltséggel. 

Amennyiben a Patron és Toner weboldalát választod, számos olyan lehetőséggel találkozhatsz, amely előnyös lehet számodra. Ilyenek a megbízható és minőségi utángyártott Samsung tonerei, amelyek segítségével csökkentheted a nyomtatás költségét, de mégsem kell lemondanod a megfelelő minőségről.

Tízszeres garanciájuknak hála nem kell aggódnod döntésed észszerűsége miatt sem.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását