2021. április 10. - Zsolt

Még az idén integrálják a nyomtatott és az online kiadást

Még az idén integrálja nyomtatott és online kiadásának szerkesztőségét a Népszabadság, a folyamat azonban várhatóan csak jövőre zárul le - nyilatkozta az MTI-nek pénteken Kovács Tibor vezérigazgató.
2008. augusztus 29. péntek 14:00 - Hírextra
A két, külön működő egység összegyúrásával arra törekszenek, hogy a mostaninál is frissebb és pörgőbb legyen a Nol.hu hírfolyama, miközben az online szemlélet frissítse a nyomtatott lapot.
Így a lapba be nem férő tartalmak a világhálón lesznek olvashatóak, ugyanakkor nem lesznek ritkák az olyan anyagok sem, amelyek teljes terjedelmükben csak a lapban lesznek olvashatóak.

Mint mondta, várhatóan októberben indulhat a megújult honlap, amelynek 3-4 havi működése után értékelik az eredményeket, és körülbelül ugyanennyi idő múlva, azaz valamikor jövő tavasszal zárulhat le a folyamat.

"Kísérleti terep" is lesz a honlap, mivel (külső beszállító bevonásával) mozgóképet is adnak majd, de "nem cél, hogy nettévét indítsunk" - említett egy új irányt Kovács Tibor, hozzátéve, a mostaninál nagyobb teret kapnak majd a blogok, valamint az olvasói kommentárok, tartalmak.

"A Népszabadság nincsen abban az életszakaszban, hogy az integrációval visszafogjuk a kiadásainkat, inkább az újabb munkatársak felvételét takaríthatjuk itt meg" - mondta a vezérigazgató, akinek közlése szerint idén várhatóan nem, jövőre azonban biztosan bővül újabb mellékletekkel a legnagyobb példányszámú politikai napilap.

Hozzátette, a fejlődés lehetőségét abban látják, hogy minél szélesebb közönséget szólítsanak meg, ehhez pedig szükség van arra, hogy minden platformon elérhető legyen a szerkesztőségi és az olvasói tartalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását