2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mi a modern lakberendezés sikerének titka?

A modern lakberendezés berkeiben a minimál stílusú kivitelezés a nyerő. Számos egyéb lakberendezési stílus is létezik, de napjainkban a luxus és a design olyan formában valósul meg, hogy minden tekintetben letisztult belső élettereket kapjunk.
2020. május 11. hétfő 18:58 - HírExtra

Egy modern nappali létrehozásához például elengedhetetlen, hogy elegendő természetes fényt kaphasson a lakás legnagyobb méretű szobája, tágas és ne túlzsúfolt legyen, illetve az egyéni elvárásainknak megfelelő modern jegyeket is magában hordozza.

Gondoljunk csak bele, mennyire jól mutathat a falra rögzített síkképernyős televíziónk alatt egy álkandalló, a stílusosan elhelyezett LED-csíkok vagy például egy-egy nagyon precízen, gondosan elhelyezett üvegfal, megoldva ezzel a térelválasztás problematikáját is. Mindezt úgy, hogy teljesen észrevehetetlen, hiszen áthatolhat rajta a fény, így azt a benyomást keltheti, mintha ott sem volna. Az előbbi megoldások pedig egyetlen négyzetmillimétert sem vesznek el a térből, így a bútorzat többi tagját úgy tologatjuk ízlésünkre, kedvünkre, ahogy éppen azt jónak látjuk.

Mennyire megvalósítható a modern lakberendezés kis lakás esetén?

Tökéletesen. A kreatív gondolatoknak csak a képzelet szabhat határt. Bármi is jut eszünkbe, a belső építészetben mindenre van már manapság megoldás. A bútorgyártó cégek kínálata is teljes mértékben eleget tud tenni, hogy megfelelhessünk egy ilyen jellegű kihívásnak. Egy kisebb méretű lakásban, a modern lakberendezés alkalmával, különösképpen fontos szerep juthat a különféle térelválasztási ötleteknek, a falba épített dolgoknak valamint konyha és a hálószóba leginkább helytakarékos kialakításának.

Mi az összefüggés a kilincs és a térelválasztás között?

Nagyon is sok, hiszen igaz ugyan, hogy a térelválasztás különféle módokon valósulhat meg, de azért mégiscsak, akármilyen otthonról is beszélünk, a különböző nyílászárókat szokás leginkább alkalmazni erre a célra. Így a kilincs dekorációs szerepet is betölt, nem csak funkciója miatt vásároljuk. Legalábbis biztosak vagyunk benne, hogy egy igényes otthonát szerető tulajdonos ilyen indíttatással választja ki kilincseit is.

És ha már a kilincseknél tartunk... 

Ami a beltéri ajtó kilincset illeti, a kilincs.hu webáruházban bőven lehet szemezgetni a kiváló minőségből, legyen a rozettás vagy hosszú címes kivitel.

A termékek többféle színben érhetőek el, a réztől a rozsdamentesen át a matt króm felületig.

Visszautasíthatatlan ár és magas minőségű választék 

Ez jellemzi a kilincs kínálatot!

A kínálatban egészen biztosan találunk az igényeinknek minden tekintetben megfelelő kivitelt, amelyek megfelelnek a kinézettel, kialakítással, anyagminőséggel és a szükséges technikai paraméterekkel kapcsolatos elvárásainknak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását