Mi a modern lakberendezés sikerének titka?

A modern lakberendezés berkeiben a minimál stílusú kivitelezés a nyerő. Számos egyéb lakberendezési stílus is létezik, de napjainkban a luxus és a design olyan formában valósul meg, hogy minden tekintetben letisztult belső élettereket kapjunk.

Egy modern nappali létrehozásához például elengedhetetlen, hogy elegendő természetes fényt kaphasson a lakás legnagyobb méretű szobája, tágas és ne túlzsúfolt legyen, illetve az egyéni elvárásainknak megfelelő modern jegyeket is magában hordozza.

Gondoljunk csak bele, mennyire jól mutathat a falra rögzített síkképernyős televíziónk alatt egy álkandalló, a stílusosan elhelyezett LED-csíkok vagy például egy-egy nagyon precízen, gondosan elhelyezett üvegfal, megoldva ezzel a térelválasztás problematikáját is. Mindezt úgy, hogy teljesen észrevehetetlen, hiszen áthatolhat rajta a fény, így azt a benyomást keltheti, mintha ott sem volna. Az előbbi megoldások pedig egyetlen négyzetmillimétert sem vesznek el a térből, így a bútorzat többi tagját úgy tologatjuk ízlésünkre, kedvünkre, ahogy éppen azt jónak látjuk.

Mennyire megvalósítható a modern lakberendezés kis lakás esetén?

Tökéletesen. A kreatív gondolatoknak csak a képzelet szabhat határt. Bármi is jut eszünkbe, a belső építészetben mindenre van már manapság megoldás. A bútorgyártó cégek kínálata is teljes mértékben eleget tud tenni, hogy megfelelhessünk egy ilyen jellegű kihívásnak. Egy kisebb méretű lakásban, a modern lakberendezés alkalmával, különösképpen fontos szerep juthat a különféle térelválasztási ötleteknek, a falba épített dolgoknak valamint konyha és a hálószóba leginkább helytakarékos kialakításának.

Mi az összefüggés a kilincs és a térelválasztás között?

Nagyon is sok, hiszen igaz ugyan, hogy a térelválasztás különféle módokon valósulhat meg, de azért mégiscsak, akármilyen otthonról is beszélünk, a különböző nyílászárókat szokás leginkább alkalmazni erre a célra. Így a kilincs dekorációs szerepet is betölt, nem csak funkciója miatt vásároljuk. Legalábbis biztosak vagyunk benne, hogy egy igényes otthonát szerető tulajdonos ilyen indíttatással választja ki kilincseit is.

És ha már a kilincseknél tartunk... 

Ami a beltéri ajtó kilincset illeti, a kilincs.hu webáruházban bőven lehet szemezgetni a kiváló minőségből, legyen a rozettás vagy hosszú címes kivitel.

A termékek többféle színben érhetőek el, a réztől a rozsdamentesen át a matt króm felületig.

Visszautasíthatatlan ár és magas minőségű választék 

Ez jellemzi a kilincs kínálatot!

A kínálatban egészen biztosan találunk az igényeinknek minden tekintetben megfelelő kivitelt, amelyek megfelelnek a kinézettel, kialakítással, anyagminőséggel és a szükséges technikai paraméterekkel kapcsolatos elvárásainknak.