2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Írott és íratlan munkahelyi szabályok

Mint mindenhol, így a munkahelyeken is vannak írott és íratlan szabályok, amit a hosszú távú munkavégzésünk érdekében jobb betartani és szemelőt tartani. Milyen szabályokra kell figyelnünk?
2020. február 9. vasárnap 16:26 - HírExtra

Talán az egyik legfontosabb, hogy soha ne késsünk munkahelyünkről. Sok helyen nagyon szigorúan számon kérik és ellenőrzik is, hogy mikor érkezünk és mikor távozunk. Ezt akár egy elektronikus kártyával kell igazolnunk, vagy egy dokumentációban kell vezetnünk. Ez alapján számolják el a havi fizetésünk, így nem árt erre figyelni.

Megfelelően végezzük el munkáinkat. A ránk bízott feladatokat mindig a legjobb tudásunk szerint végezzük, hiszen ezért fizetnek nekünk. A szüneteket és ebédidőket a megadott időben az a megszabott ideig töltsük. Ne tartsunk dupla olyan hosszú szüneteket, gondoljunk kollégáinkra is, akik ránk várnak, akik utánunk mennének ebédelni.

Íratlan szabályként említhető a munkahelyi pozitív légkör megteremtése minden kollégánkkal. Minden ember más és más, mégis elvárás a vállalkozástól, hogy azonosulni tudjunk az ő szervezeti kultúrájával és szokásaival. Sem a vezetőség, sem a kollégák nem szereti, ha valaki nagyon kilóg a vállalat sorai közül.

Találjuk meg számunkra a legjobb vállalkozást, céget, akinek szabályaival és elvárásaival képesek vagyunk azonosulni és betartani őket. Ahány cég annyi elvárás és annyi szabály. A Kecskemét állás portál szintén ilyen változatos ajánlatok közül válogathatunk. Fontos, hogy szaktudásunkhoz legjobban illeszkedő szakmában helyezkedjünk el, hiszen így vagyunk képesek magunkból a legtöbbet kihozni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását