2024. március 19. - József, Bánk

Többet szeretnék keresni

Ha az utcán megállítanának és megkérdeznének minket, hogy szeretnénk többet kérdezni, többségünk biztos egyből igent mondana. De arra már kevesebben tudnának válaszolni, hogy mivel is volnának képesek többet keresni a jelenlegi helyzetükben.
2020. január 17. péntek 16:17 - HírExtra

Sokan azt válaszolnák, hogy többet kell dolgozni és akkor többet keresünk. Ez részben igaz is. Hiszen két munkahellyel vagy túlórával valóban képesek lehetünk többet keresni. De, ahogy az idő, úgy munkaidőnk is véges. Egy személy nem képes mindennap 12-16 órában dolgozni akár heti 7 napban, hiszen nem vagyunk robotok, kell a kikapcsolódás és a pihenés. De mit tegyen az, aki már úgy érzi, jelenlegi kapacitása vége felé jár, és még ennél is többet szeretne keresni? 

Nem kell semmilyen illegális módszerhez nyúlnunk, csak saját magunkat kell képeznünk és fejlesztenünk. Ha képesek vagyunk hatékonyabban dolgozni, akkor ez azt jelenti, hogy a megtermelt munkánk többet ér. Ha olyan tudással vagy szakképzettséggel rendelkezünk, ami ritka, az szintén sokat és a cégek számára, és ezért hajlandóak többet fizetni.

A BekescsabaAllas.hu oldalon Békéscsaba állásai között kereshetünk. A weboldalon online akár azonnal képesek vagyunk önéletrajzunkat feltölteni, és jelentkezésünket leadni az általunk szimpatikusnak gondolt területen és vállalkozásnál. Ha érdekli a legújabb munka Békéscsaba városában, kattintson.

„Dolgozz okosan, ne többet”. Ha szakmádban képes vagy saját magadat képezni, és tudásod az elvárt szint fölött tartani, akkor biztos lehetsz az előrelépési lehetőségek megfognak találni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását