2024. március 19. - József, Bánk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Alsóbogáti művészeti fesztivál

Összművészeti fesztivált rendeznek Alsóbogáton, az eseményre július 5. és 7. között kerül sor a Somogy megyei településen.
2019. június 24. hétfő 12:01 - HírExtra
 

A programok helyszíne a Festetics-Inkey kastélyt övező húsz hektáros terület lesz, ahol minden korosztály számára kínálnak szórakozást - tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t, hozzátéve: ehhez hasonló, hagyományőrző és -teremtő, kulturális értékeket megjelenítő fesztivál még nem volt a községben.

Kiemelték, hogy olyan zenei előadókat láthat és hallhat a közönség, akiknek dalaiban a magyar zenei motívumok játsszák a főszerepet. Fellép Alsóbogáton a Szabó Balázs Bandája, a Balkán Fanatik, a Nox énekesnőjeként ismertté vált Péter Szabó Szilvia, az Anima Sound System, a Zagar DJ set, a Budapest Bár és mások mellett a Gypo Circus is.

A Bogart Fesztivál családbarát lesz, kiemelt figyelmet szentel a legkisebbek szórakoztatására, a gyerekes családokat bábszínházzal, koncertekkel, kreatív foglalkozásokkal várják - jegyezték meg.

Jelezték, ínyencségekből nemcsak zenei, hanem gasztronómiai téren sem lesz hiány, a látogatók a helyszínre kitelepülő vendéglátósok étel- és italkülönlegességei közül választhatnak.

A fesztivál ötletét Szabó Balázs Bandájajának 2017-ben, a Festetics-Inkey kastély tetején tartott nagysikerű koncertje adta. A szervezők a rendhagyó helyszín és annak különleges hangulatának hatására határozták el az esemény életre hívását.

A Bogart Fesztiválról bővebb információk a rendezvény Facebook-oldalán olvashatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását