2024. március 19. - József, Bánk

Jó a debreceni buli

Ismét beválasztotta a minősített európai fesztiválok közé a Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE) európai fesztiválszövetség a debreceni Campust - közölte a fesztivál sajtófőnöke csütörtökön az MTI-vel.
2019. március 28. csütörtök 14:48 - HírExtra
 

Bakó Csaba közleménye szerint az idei 12. Campus helyszínén, a debreceni Nagyerdőben július 17-től négy napon át összesen csaknem 70 helyszínen lesznek programok.

A zenei programkínálatban a korábban bejelentett nevek, például a Limp Bizkit és Alan Walker mellett Willy William és a Delinquent Habits, valamint Nora En Pure is szerepel. A hazai mezőnyből pedig már biztosan jelen lesz az idén 30 éves Tankcsapda, a 15 éves jubileumát ünneplő Halott Pénz és Road, Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company és fellép majd a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutató nyolc résztvevője is. Az idei Campuson rekordszámú, több mint háromszáz hazai koncert várható - hangsúlyozta Bakó Csaba.

Hozzátette: a Limp Bizkit a nu metal műfaj úttörőjeként még ma is rendkívül energikus koncertzenekar. Magyarországra egy év után tér vissza. A jól ismert francia DJ-producer, Willy William 446 millió megtekintés felett járó Ego című számának köszönheti hírnevét, népszerűsége azóta is töretlen. Saját dalai mellett olyan előadókkal jegyez közös számokat, mint David Guetta, Cris Crab, J Balvin vagy Jason Derulo.

A Los Angeles-i Delinquent Habits, a klasszikus amerikai hip-hop úttörője hatodik alkalommal érkezik Magyarországra, és július 20-án lép fel a debreceni Nagyerdőben - jelezte a fesztivál sajtófőnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását