2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

LMP: Egy biológus a jelölt Nyíregyházán

Priksz Gábor, 35 éves biológus, nonprofitszervezeti menedzser lesz a Lehet Más a Politika (LMP) nyíregyházi polgármester-jelöltje az októberi önkormányzati választásokon - jelentették be a parlamenti párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezetének sajtótájékoztatóján pénteken a nyírségi nagyvárosban.
2010. augusztus 6. péntek 11:37 - HírExtra
A jelölt elmondta: a közel 120 ezres szabolcsi megyeszékhely mind a 13 helyi választókerületében lesz egyéni indulója a pártnak, hogy a helyi önkormányzati közgyűlésben lehetőleg minél nagyobb számban legyen képviselője a Lehet Más a Politika értékrendjének.

Az LMP jelölteket szeretne állítani a megyei önkormányzati közgyűlésbe jutásához is, illetve a megye más településein ugyancsak szándékozik polgármester-, illetve helyhatósági képviselőket indítani a szavazáson. Biztos, hogy lesz a pártnak polgármester-jelöltje a megye második legnagyobb városában, Mátészalkán is, a döntés után az induló nevét később hozzák nyilvánosságra.

Nyíregyházán az LMP mellett még csak a Fidesz jelentette be hivatalosan polgármester-jelöltjét: a kormányzópárt Kovács Ferenc ügyvédet, országgyűlési képviselőt, az első Orbán-kormány magyar-ukrán kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízottját indítja a választáson.

Az is tény már, hogy a város jelenlegi polgármestere, Csabai Lászlóné (MSZP) nem jelölteti magát az újabb megmérettetésre, mivel nyugállományba vonul. A szocialista párt később nevezi meg, hogy a volt városvezető helyett kit jelöl tisztség elnyerésére.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását