2021. április 14. - Tibor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nem tolonganak a rektori posztért

Szávai Ferenc az egyetlen pályázó a Kaposvári Egyetem rektori tisztségére. Az illetékes minisztérium csupán annyit árult el, hogy a posztra egy pályázat érkezett, Szávai Ferenc azonban a Somogy Televíziónak megerősítette: beadta a pályázatát - közölte a televízió csütörtökön a honlapján.
2010. június 10. csütörtök 21:34 - HírExtra
Korábban a szenátus nem szavazott bizalmat Babinszky Lászlónak; az előző pályázati kiírást többen is kifogásolták, szerintük ugyanis azt rá, a jelenlegi rektorra szabták. A most meghirdetett pályázat azonban nem tartalmazott konkrét szempontokat, így a jelentkezőtől nem várja el a 3,5 milliárdos uniós projekt koordinálását sem.

Szávai Ferenc (a Kaposvári Egyetemen tanszékvezető és doktori iskolát vezet a Corvinus Egyetemen) korábban a Somogy Televíziónak azt mondta: az egyetem hatalmas hiánya miatt intézkedési tervet kell kidolgozni és a vezetési stíluson is változtatni kell.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását