2021. március 2. - Lujza

Veterán betörők

Két nyugdíjas korú betörőt fogtak el a rendőrök Kaposváron egy belvárosi templomnál szerdára virradó éjjel; egy 64 éves helybeli férfi és az ugyancsak kaposvári 67 éves társa egy garázsból kéziszerszámokat, egy épületről pedig réz ereszcsatornákat tulajdonított el - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2010. május 19. szerda 11:55 - HírExtra
A járőrök egy garázsfeltörés miatt vizsgálták át a környéket, amikor észrevették, hogy egy férfi át akar ugrani a templom kerítésén, ám egyik lába fennakadt, és hangos jajkiáltással a földre huppant - mondta el a történtekről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A kiadott közlemény szerint amikor a rendőrök odaértek, a férfi még mindig a földön feküdt, mellette kézszerszámokat és gondosan összehajtogatott réz ereszcsatornacsöveket találtak.

A pórul járt betörő elfogását a közeli újságosbódé mögé bújva figyelte a társa, ám a rendőrök őt is észrevették és elfogták. Betörés és lopás gyanúja miatt mindkettőjüket előállították a kapitányságon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását