2024. november 1. - Marianna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Gáspár Laci büszke óriási kolbászára - képekkel!

Több száz féle pálinka és kolbász négy teljes napon keresztül – ez a harmadik Pálinka és Kolbászfesztivál. Dukai Regina és Gáspár Laci tizennyolc méteres húsipari csodával melegített az eseményre.
2009. október 1. csütörtök 18:19 - HírExtra
Idén már harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. Az ínyenc ital – és ételkedvelők több száz féle pálinkából és kolbászból választhatják ki a számukra legkülönlegesebb főzetet és ízt. Ennek örömére Dukai Regina és Gáspár Laci tegnap egy óriási, tizennyolc méteres kolbásszal „melegített” a jövő heti fesztiválra.

Elbántak a tizennyolc méteres húsipari csodával

A két énekes egy tizennyolc méteres surjányi kolbászt töltött meg Gubacsi úti húsüzemben, amelybe fűszerként jóféle pálinka is került.



Dukaiék október 8-án, a Budavári Pálinka-és Kolbászfesztivál első napján ki is sütik majd a nagy gasztronómiai csodát.
 

 Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál
Helyszín: Budavári palota
Savoyai terasz és Halászó Fiú terasz
Időpont: 2009. október 8 – 11.
Hivatalos megnyitó: 2008. október 8. (csütörtök) 17 óra
A két énekes egészen könnyedén birkózott meg a feladattal, egyikük számára sem volt teljesen idegen a kolbásztöltő. „Nagyon jó élményeim vannak a vidéki disznóvágásokról. Igaz, amikor leölték a malacot, sosem bírtam ott lenni, sajnáltam szegény állatot. Ugyanakkor a további munkálatokban szívesen segédkeztem. Imádom az ebből készült ételeket, még éjszaka is képes vagyok felkelni szalonnát enni” – árulta el Dukai Regina.
 

A sztárok is imádják

Gáspár Laci – kolleginájához hasonlóan – szintén nem ijedt meg a húsipari munkától,
 
pedig saját bevallása szerint rég járt már utoljára disznótoron.



„Kisgyerek voltam még, amikor rám bízták a töpörtyű kevergetését. Én meg annyira lelkes voltam, hogy nagy igyekezetemben kiborítottam az egészet. Azóta nem nagyon merészkedtem közel a készülő ételekhez” – mesélte vidáman a népszerű énekes.

Kíváncsi rá, milyen lehet a két zenész által elkészítet kolbász íze? Az október 8-11-ig megrendezésre kerülő harmadik Pálinka- és Kolbászfesztiválon kiderül...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

galamb tamás
2009. október 1. 19:22
teccik a kolbász a cigányoknak:-)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását