2024. május 4. - Mónika, Flórián

Pálinkafesztivál Irigy Hónaljmirigy módra

Pálinka- és Kolbászfesztivál az Irigy Hónaljmiriggyel? Bizony, a srácok már javában készülnek a nagy eseményre. Varga Győző azt is elárulta a HírExtrának, hogy melyik pálinkafajtát szereti a legjobban.
2009. szeptember 26. szombat 18:30 - G. SZ.
Nincs abban semmi meglepő, hogy a hazai sztárok is szeretik a jó minőségű pálinkát, így az sem csoda, hogy az október 9. és 11. között megrendezésre kerülő harmadik Pálinka- és Kolbászfesztiválon az Irigy Hónaljmirigy több tagja is feltűnik majd. A HírExtra a paródiacsapat egyik oszlopos tagját, Varga Győzőt kérdezte a pálinkához fűződő egészen egyedi kapcsolatáról.

„Amikor azt mondjuk, pálinka, ma már nem vacak italokra gondolunk, hanem minőségi termékekre. A jó pálinka igazi hungarikummá vált, s az ilyen fesztiválok csak még népszerűbbé teszik” – árulta el portálunknak az egyik legínyencebbnek tartott „irigymirigy”.



Győző minőségi pálinka fogyasztóként tisztában van az italok terén tapasztalt trendek állandó változásával is: „Régebben, amikor fellépések után kínáltak bennünket italokkal, sokszor a viszki volt az első, amit elénk tettek. Mostanában viszont elsősorban a jobbnál jobb pálinkák kerülnek elő…”.

Szép, szép ez a pálinkaimádat, de mi lesz a fesztivál másik termékével, a kolbásszal?

„Az, hogy szeretem a kolbászt, enyhe kifejezés. Ma is vettem vagy hat szálat a piacon” – mesélte a HírExtrának Varga Győző, aki tehát nem holmi rutintalan „elsőfesztiválozóként” fog a pálinka és a kolbász nyújtotta örömökbe mélyedni október 9-től 11-ig a Budai Várban.



Győző azt is megígérte, hogy ugyan a fellépéseket és a forgatásokat nem hagyhatja ki sem ő, sem a csapat többi része, de amikor csak tehetik, kint lesznek a Várban a harmadik Pálinka- és Kolbászfesztiválon.

Gyaníthatóan nem lesznek egyedül…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását