2022. augusztus 16. - Ábrahám
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Erős határforgalom

A korábbi hetekhez hasonlóan a szabadságról hazatérő török és szerb vendégmunkások miatt erős a határforgalom Röszkén, szerda délben a belépő oldalon kétórás várakozás alakult ki - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2008. augusztus 6. szerda 13:13 - Hírextra
A kilépő oldalán a forgalom folyamatos, jelenleg nem kell várakozásra számítani - mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az előrejelzések szerint csütörtökön, a belépő oldalon intenzív forgalommal lesz, egy-kétórás várakozás alakulhat ki. Pénteken, szombaton és vasárnap szintén torlódásra lehet számítani a határátkelőhelyen, a várakozási idő belépő oldalon elérheti, illetve meghaladhatja a négy, a kilépő oldalon az egy órát - közölte az alezredes.

A rendőrség a Szerbiába utazó magyar és szerb állampolgároknak a tiszaszigeti határátkelőhelyet javasolja, amely reggel 8-tól este 6-ig tart nyitva. A Szerbiába és tovább utazó magyar és külföldi állampolgároknak pedig, a gyorsabb határátlépés érdekében azt tanácsolják, válasszák a tompai határátkelőhelyet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását