2024. május 4. - Mónika, Flórián

Sastin fut, súlyzózik és érmet akar

Mindenképpen érmet akar szerezni Pekingben Sastin Marianna, aki egyedül képviseli a magyar birkózás női szakágát az ötkarikás játékokon.
2008. augusztus 6. szerda 13:17 - Hírextra
"Érmet akarok, mindegy milyen színűt" - nyilatkozott az olimpiai sajtószolgálatnak a Csepel 25 éves versenyzője, aki a 63 kilósok között lép majd szőnyegre a kínai fővárosban.

Sastin elmondása szerint a délelőttöt futással, a délutánt pedig súlyzózással töltötte, hazai edzőpartner hiányában pedig az egyiptomi Hajat Jusszeffel tréningezett, aki szintén egyedül képviseli hazáját a nők között. Arra a kérdésre, zavarja-e a tény, hogy ő az egyetlen nő a magyar csapatban, azt mondta: egyáltalán nem, hiszen csapattársai nagyon kedvesek és barátságosak vele.

A 2005-ben világbajnoki ezüstérmes, idén Eb-harmadik Sastin versenyét augusztus 17-én rendezik Pekingben."A japán, a kínai, az orosz, az amerikai és a kanadai versenyzők nagyon erősek, velük - ha szembekerülünk - nem lesz könnyű dolgom" - mondta az esélyekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását