2024. június 12. - Villő
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hűtlen volt a sportoló, válik az asszony

Alex Rodriguez amerikai baseballsztár felesége férje hűtlensége miatt hétfőn beadta ellene a válókeresetet egy miami bíróságra.
2008. július 7. hétfő 21:15 - Hírextra
Cynthia Rodriguez házasságtörőnek nevezte férjét, aki "érzelmileg cserbenhagyta feleségét és gyermekeit".

A pár 2002-ben kelt egybe, azóta két kislányuk született: Natasha Alexander hároméves, Ella Alexander pedig kéthónapos. Az asszony válókeresetében elsődleges felügyeletet kért magának a gyermekek felett.

A New York Yankees népszerű játékosa nem volt hajlandó kommentálni azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a közelmúltban összeszűrte a levet Madonnával. A brit popsztár a People vasárnapi számában közzétett nyilatkozatában cáfolta, hogy bármiféle romantikus viszony fűzné az ütőjátékoshoz. A celeblap azonban egy megbízható forrásra hivatkozva közölte, hogy Cynthiánál éppen a Madonna-liezon vágta ki a biztosítékot.

Az asszony a bíróságra benyújtott dokumentumban hangsúlyozta, hogy mindent megtett a házassága megmentése érdekében, ám férje nem hagyott neki más választást, mint a válást.

Rodriguez ügyvédje közölte, hogy még nem tanulmányozta a papírokat, de mint hozzátette, bárki pereskedhet, és tehet bizonyítandó állításokat, ha lerója a bírósági illetéket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását