2024. június 12. - Villő

Lőszerrel érkezett a válóperes tárgyalásra

Lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt nyomozás indult egy 27 éves férfi ellen, akinek a reklámtáskájából két karabélylőszer került elő hétfőn a Győri Városi Bíróságon, ahová válóperes tárgyalására akart bemenni - tájékoztatta a rendőrség az
2008. január 7. hétfő 19:08 - Hírextra

A fémkereső a férfi reklámtáskájának ellenőrzésénél bejelzett a bíróság épületének bejáratánál. A csomag átvizsgálásakor találták meg a lőszereket - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A férfi előállítását követően elmondta: feleségével a tárgyalás előtt találkozott. Az asszony reklámtáskába tette azokat a személyes holmijait, amelyeket elköltözésekor nem vitt magával közös otthonukból.

A gyanúsított kijelentette: a lőszereket korábban találta, s relikviaként őrizte. Engedélye azonban nem volt a lőszerek tartásához.

A lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető - mondta Kocsis Tünde alezredes.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását