2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Közép-Európai Pannonia 2 új Senatora

Ünnepélyes keretek között adta át Hg. Esterházy Antal a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) elnöke egy hazai és egy határon túli magyar közéleti személyiségnek a KEP legmagasabb színtű elismerését igazoló kitűntető oklevelet a "Közép-Eur
2008. április 28. hétfő 06:40 - Hírextra
Ünnepélyes keretek között adta át Hg. Esterházy Antal a Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) elnöke egy hazai és egy határon túli magyar közéleti személyiségnek a KEP legmagasabb színtű elismerését igazoló kitűntető oklevelet a "Közép-Európai Pannonia Senatora" cím adományozásáról: Báger Gusztáv egyetemi tanárnak, közgazdásznak, költőnek, az Állami Számvevőszék főigazgatójának és Körmöci Károlynak a vajdasági Magyarkanizsa polgármesterének, a délvidéki önkormányzati település-csoport elnökének.

Czeglédi József KEP ügyvezető elnök, az MTA Köztestület tagja a kitüntetettek bemutatásakor hangsúlyozta a több, mint 100 meghívott vendég –közöttük több hazai és határon túli parlamenti képviselő –részvételével szervezett budapesti KEP rendezvényen, hogy a KEP minden évben azoknak a személyiségeknek adományozza a Senator címet, akik kiemelkedő tevékenységet végeznek a közép-európai népek baráti kapcsolatainak elmélyítésében és támogatják a civil szervezet munkáját.
A Senator címet korábban mások mellett Habsburg Ottó, posthumus Antall József néhai miniszterelnök, Láng István akadémikus, több 56-os halálra-, illetve hosszú börtönbüntetésre ítélt, a rendszerváltás utáni bal- és jobboldali kormányok több parlamenti képviselője, minisztere is megkapták.

KEP Elnökség

Kiadó: Közép Európai Club Egyesület
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását