2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Álkatonai járművek Kínában

Több ezer hamis katonai gépkocsit és hamisított rendszámot foglaltak le a kínai hatóságok, harcba indulva azok ellene, akik a népi hadsereg privilegizált tagjának adják ki magukat.
2008. április 14. hétfő 07:39 - Hírextra
Kínában a hadsereg vagy a kommunista párt testületeinek megkülönböztetett jelzésével ellátott gépkocsik könnyebben áthághatják a közlekedési és parkolási szabályokat és útdíjat sem kell fizetniük. Ez kitermelte azokat az álkatonákat és álfunkcionáriusokat, akik a hadsereg és a párt tagjainak adják ki magukat.

A rendőrök nem szívesen állítanak meg katonai gépkocsikat, még akkor sem, ha törvényt sértenek - írta a hivatalos Új Kína hírügynökség, amely beszámolt a hamisítók elleni fellépésről. Eszerint 2006 júliusa óta 4112 hamis katonai gépjárművet és 6373 hamis vagy lopott katonai rendszámot foglaltak le, valamint felgöngyölítetek 95 bűnbandát és alvilági hálózatot több mint ötezer taggal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását