2022. január 19. - Sára, Márió
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Locsolkodási rekordra készülnek

Balatoni Húsvéti Napokat tartanak Siófok Fő terén nagyszombat déltől húsvéthétfőig, változatos programokkal, tojásfa-állítással és locsolkodási rekordkísérlettel.
2008. március 21. péntek 12:17 - Hírextra

Nagyszombat délután 2-kor gyermekműsorokkal kezdődik az önkormányzat és egy helyi cég támogatásával megrendezett programsorozat a Tojás Kézműves Nemzetközi Művészeti Egyesület szervezésében - közölte az MTI-vel Nagy István, Siófok sajtóreferense. Báb-, mese- és zenés előadások követik majd egymást a város Főterén, egyebek közt kézműves vásárok, kézműves foglalkozások, tojáskiállítás, játszóház és vetélkedők kíséretében.

A húsvétvasárnap locsolóbállal zárul, a locsolkodási Guinness rekordkísérletre pedig hétfőn délben kerül sor. A cél elérésében, hogy minél többen locsolkodjanak egy helyen és egy időben, a Fradi kézilabdás lánycsapata és a BFC focistái is közreműködnek. Eső esetén a téren felállított nagysátor védi majd a vendégsereget.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását