2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A sztárvilág románcai és szakításai

A hollywoodi élet nemcsak játék és mese, minden évben hallhatunk összetört szívű sztárokról, ahogy románcaiktól is visszhangzik a sajtó. Az msn.com oldal összeállításából kigyűjtöttük az év pletykáit, hogy ki kivel és persze hogyan.
2007. december 28. péntek 12:05 - Pálfi Rita
Justin Timberlake: Cameron ment, Jessica jött

Véget ért Justin Timberlake és Cameron Diaz többéves kapcsolata. Azt mondják a szakítást közvetlenül kiváltó ok Scarlett Johansson és Justin az énekesnővel forgatott klipje volt. És persze az ezt követő románc. A Golden Globe díjátadáson azonban Cameron és ex-kedvese Jessica Biel-lel folytatott csevely kapcsán vesztek össze. Jó orra volt a színésznőnek: Justin és Jessica már az összeköltözést fontolgatják. Cameron Diaz közben Chris Angel-lel próbált vigasztalódni, aki 2007-ben jött és ment is a színésznő életéből.

A barátságokon túl

Heath Ledger a középkori lovag és a meleg tehenészfiú szerepe után Batman Jokerjével lophatja be meg magát a közönség kegyeibe. Barátnőjével Michelle Williams-szel viszont külön váltak útjaik, ahogy az egyik ismerős fogalmazott: „külön nőttek”, más irányba fejlődött életük és karrierjük. A 10 dolog amit utálok benned szívtipróját azóta hírbe hozták Kate Hudsonnal is, ami – a későbbiekből kiderül – kacsának bizonyult, vagy csak nem hosszú távra terveztek.

Egy 2007-es felmérés alapján Reese Witherspoon Angelina Jolie mellett Hollywood legjobban fizetett színésznője, és emellett még az egyik leggondosabb anyának is minősül a sztárvilágban. Witherspoon, mindenki Doktor Szöszije, és Johnny Cash feleségének megformálója (alakításáért Oscart is kapott) idén vigaszra lelt válása után, Jake Gyllenhaal oldalán, aki nem más, mint az előbb említett Túl a barátságon című film másik hőse, de ismerős lehet a Zodiac-ből is.



Botrányhősök


Amikor a sztárvilágból kiszivárgott szexvideók hősei találkoznak, így is jellemezhetnénk Pamela Anderson és Rick Salomon románcát, ami ahogy ebben az évben kezdődött, úgy be is fejeződött még az idén. A kebelcsoda és a Paris Hilton barátjaként elhíresült úriember októberben házasodtak össze, és ezzel a lendülettel már decemberben be is adta a válókeresetet a Baywatch régebbi üdvöskéje. Második férjével négy hónapig bírták. Rick Salomon volt a harmadik férje. De Pamela még csak negyven éves.

Minden rosszindulat nélkül állítható, hogy Kate Moss és Pete Doherty szakítását sokan várták a celebritások életét figyelemmel kísérők közül. A sokak szerint túl soványnak tartott modell, aki azonban évek óta szakmájának egyik legismertebb képviselője minden bizonnyal megelégelte partnere túlzásba vitt szenvedélyét az alkohol és a kábítószerek iránt. Bár Kate-nek is voltak drogproblémái, barátja ebben messze túlszárnyalta, és 2007 nyarán betelt a pohár. A csontvékonyság eszménye azóta randizott mással is, ám közelállók szerint kész lenne bármikor Pete visszafogadására, azonban csak abban az esetben, ha a Babyshambles frontembere tiszta lenne.

Szőkeségek

Komédiásra cserélte a komédiást Kate Hudson, hiszen a pár évvel ezelőtt Budapesten forgató Owen Wilsonnal való szakítása után nem sokkal már Dax Shepard oldalán tűnt fel Goldie Hawn lánya. Nem tudni, hogy a Majdnem híres Oscarral jutalmazott mellékszereplője kamatoztatta-e a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-ból megtanult praktikáit, mindenestre a pletykák szerint újabb választottjával is búcsú vettek egymástól még az idén.

A sokáig Woody Allen múzsájaként emlegetett Scarlett Johansson is új párra lelt 2007-ben, Ryan Reynolds személyében. Az érdekes az, hogy míg a vonzó szőkeséget egy időben Justin Timberlake-kel látták intim kapcsolatban, addig partnerének az énekes jelenlegi párjával, Jessica Biel-lel volt kapcsolata. Érdekes lehet, amikor ők négyen együtt mennek bulizni valahova.

Szerelem és hivatás


Bizonyára sok női szív összetört a hírre, hogy a többször is az év legszexisebb pasijának választott George Clooney fejét is elcsavarta egy hölgy, bizonyos Sarah Larson. A hölgy modell és színésznő szeretne lenni, ebből egyelőre még csak a Ross doki főállású barátnője cím valósult meg. Sarah, aki egyébként pincérnőként kereste kenyerét és a sármos színész egy bárban ismerkedtek meg. Nem sokkal ezelőtt a Batman és Robin denevéremberét még egy horvát modellel hozták össze a pletykalapok. Clooney idén sem csak a nőügyeivel hívta fel magára a figyelmet: legutóbb például szót emelt a dárfúri menekültek ügyében, akiknek a megsegítésére létrehozott alapítvány részére gyűjt. Többek között az ő támogatásának is köszönhetően született meg a Mattafix duó videóklipje, amit a sok pletyka között mindenki figyelmébe ajánlunk.

Peches szépségek

Jennifer Aniston 2007-es éve sem hozta meg számára a férfit, aki betölthetné volt férje, Brad Pitt utáni űrt. A hölgyet Vince Vaughn-nal való szakítása után hírbe hozták Orlando Blommal, Keanu Reeves-szel, Jason Lewis-szal is, ám ezeket csuklóból tagadta a Jóbarátok Rachel-je. De felmerült Paul Sculfor, brit modell neve is. Ez utóbbi esetében egyes állítások szerint „csak néhány vacsoráról volt szó és együtt lógtak, de ez nem is szólt soha többről”.

Kylie Minogue egy nagyon fontos sikert elkönyvelhetett az életében: fontos csatát nyert a rákkal szemben. Sajnos a párkapcsolatában nem volt ennyire sikeres: Olivier Martinezzel szétváltak útjaik. Az énekesnő barátja nem a hűségéről volt híres, ennek ellenére Kylie–nak csak jó szavai voltak ex-kedveséről, aki támogatta a szörnyű korral való küzdelmében. Igaz az énekesnő szinte toporzékolt mikor Olivier-t Penelopé Cruz-zal hozták össze a pletykalapok, de egy nyilatkozata szerint a férfi kutyája, Sheba hiányzik neki igazán.

Kylie-nak nem kell annyira aggódnia, Penélope Cruz-t 2007-ben nemcsak Olivier Martinez-zel látták együtt, sőt a legtartósabbnak a színésznőt Javier Bardem színésszel összeboronáló pletykák bizonyultak. A románcot rögtön cáfolták az érintettek. Ahogy Penélopé mondta júliusban: „Ő csak egy barát, és a világ legjobb színésze.” Pár hónappal később azonban már mindenhol egy párként beszéltek a Woody Allen filmjében együtt játszó színészekről.

Júlia kerestetik


Akiknek összetört a szívük, mikor meghallották, hogy George Clooney-nak elcsavarták a fejét fellélegezhetnek: Leonardo diCaprio ugyanis szakított barátnőjével Bar Refaelivel. Illetve, ha a híradásoknak hihetünk, akkor az izraeli modell hagyta faképnél sok hölgy álmainak férfiját. Pedig év közben már arról is lehetett hallani, hogy a sztár elveszi szíve választottját, ám a közelállók szerint az óceánokon átívelő távolsággal nem bírt a kapcsolat. Külön pikánssá azt teszi a szakítást, hogy Bar azzal a Kelly Slater-rel (szörfös) távozott a sztár életéből, akinek karjaiban keresett vigaszt Gisele Bundchen Leoval való szakításuk után.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását