2024. április 25. - Márk

Jolie és Witherspoon keresnek a legjobban

Reese Witherspoon és Angelina Jolie a két legjobban fizetett színésznő Hollywoodban. Mindketten 15-20 millió dollár (2,5-3,5 milliárd forint) közötti fizetést kapnak egy-egy főszerepért - áll a The Hollywood Reporter amerikai hetilap kimutatásában. A harm
2007. december 1. szombat 07:26 - Hírextra
Reese Witherspoon annak ellenére a lista elejére került, hogy néha kisebb összegért is vállal szerepet, mint például az idei Kiadatás című filmben.

Angelina Jolie is dolgozik a listán szereplő összegnél kevesebbért is: A Beowulf című animációs filmhez például 8 millió dollárért kölcsönözte a hangját.

A harmadik helyen Cameron Diaz áll, filmenként több mint 15 millió dolláros gázsival. Őt Nicole Kidman, Renee Zellweger, Sandra Bullock és Julia Roberts követi, fejenként és forgatásonként 10 és 15 millió dollár közötti összeg üti a markukat. Drew Barrymore és Jodie Foster 10 és 12 millió dollár közötti bevételre számíthat egy-egy szerepért. A tíz legjobban fizetett hollywoodi színésznő listáját Halle Berry zárja, filmenként 10 millió dollárral.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását