2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

400 millióért új óvoda Csömörön

Új óvodába költözhettek a gyerekek a Pest megyei Csömörön, miután elkészült 400 millió forintos beruházással az új intézmény - közölte a nagyközségi önkormányzat sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel. Góz Tamás elmondta, hogy a Budapest határában fekvő Pe
2007. október 4. csütörtök 15:54 - Hírextra
Sok a fiatal házaspár, ezért a gyereklétszám is folyamatosan növekszik. Eddig két épületben, mintegy 200 kisgyereknek adott "otthont" nappalra az óvoda.

A kétszintes, összesen kétezer négyzetméter alapterületű intézményben 8 csoportban 30 óvónő gondoskodik a kicsinyekről. Minden csoport külön fürdőszobával rendelkezik, s az épületbe ebédlőt is berendeztek. A kertben az EU-előírásoknak megtelelő játszóeszközök kerültek, az óvoda bejáratát négy, fából készült mesefigura díszíti.

Az önkormányzat tervei szerint hamarosan az általános iskola bővítésére, felújítására is sor kerül. Ehhez azonban pályázati pénzeket kell elnyerni - mondta Góz Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását