2024. április 29. - Péter

Dustin Hoffmann a biztonsági kamera előtt

Dustin Hoffmann bolti rablót futamított meg, de jobban érdekelte a rablásnál az, hogy jól néz-e majd ki a biztonsági kamera felvételén.
2007. december 14. péntek 08:17 - Hírextra

Az eset az Egyesült Államokban történt, nem filmforgatáson, hanem a való életben. Ez a Dustin Hoffmann azonban nem a filmszínész (aki egyébként egy n-nel írja családnevét), hanem egy élelmiszerboltos, mégis jobban izgatta külcsíne a rablásnál. Bátorságában szerepet játszhatott, hogy a boltba éjjel betért férfinál nem volt fegyver: az illető megvárta, míg a boltos kinyitja a kassza pénzfiókját, majd átugrott a pult túloldalára és kezdte kimarkolni a pénzt. A boltos ekkor sújtott rá egy cserépvázával, amivel sikerült megfutamítania a rablót.

A férfi mindössze 90 dollár - 15 ezer forint - körüli összeget nyert, viszont vesztett egy baseball sapkát, amelyről a rendőrség DNS-mintát vesz.

"A rablás pillanataiban arra gondoltam, hogy vagy megszégyenülök a biztonsági kamera felvételén, mert megfutamodom, vagy megdicsőülök, ha harcba kezdek. Most az enyém a legjobb rablásfilmecske az interneten! Nézegetheti a rablóm!" - mondta a boltos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását