2024. március 29. - Auguszta

Korunk online marketingjének alapköve: a videós tartalmak

Amennyiben egy cég versenyképes szeretne maradni a piacon, akkor kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani az általa alkalmazott marketingtevékenységekre. Nem elegendő a már megszokott folyamathoz ragaszkodni, attól függetlenül, hogy egyszer már bevált, naprakésznek kell maradni, követni kell a trendet és felvenni a ritmust azzal, amit a piac diktál.
2022. december 5. hétfő 09:42 - HírExtra

A felhasználók médiafogyasztása eszméletlen gyorsasággal változik, aminek következtében mindig más és más eszköz, más jellegű kontentek kerülnek előtérbe. Jelenleg a multimédiás tartalmak örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, így megnőtt a vállalatok irányából is az érdeklődés a videók, valamint a videókészítés iránt. A siker érdekében érdemes megragadni a lehetőséget és felvenni a teendők listájára a videókészítést egyaránt. 

Videókészítés egyszerűen!?

Rengeteg kérdés felmerülhet fel azzal kapcsolatban, hogy milyen felületen, milyen jellegű videókat érdemes közzétenni és mindez milyen előnyökkel járhat rövid-, és hosszú távon egyaránt. A videó készítés árak elég sok tényezőtől függenek, bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni azoknak, akik még csak ismerkednek a videózás rejtelmeivel és szeretnék megtudni, hogy mi mindent adhat nekik egy-egy gondosan elkészített felvétel.

Milyen jellegű videó elkészítésére szükséged?

Napjainkban nem csak az öreg motoros YouTube szólítja meg felhasználók millióit nap, mint nap, hanem a váratlanul berobbant TikTok is lenyomja a közösségi média többi szereplőjét rövid, ám kifejezetten impulzív felvételeikkel. Mindazonáltal cégek weboldalaink közösségi média felületein is túlsúlyba kerültek a videós tartalmak. 

Videós tartalom fogalomrendszerén belül választhatod a szakértői interjút, a termék-, vagy cégbemutatót, az unboxing felvételt, az animációs videót vagy a videó podcastot egyaránt. Csupán rajtad, valamint a céged profilján múlik az, hogy melyik fogja a legnagyobb sikereket hozni. Tudj meg többet a termékbemutató videókról!

Mi rejlik a videós tartalmak népszerűsége mögött?

Videók által gyorsan, egyszerűen és kényelmesen szükséges információhoz juthatnak a felhasználók. A videó egyszerre több érzékszervre is hatással van, valamint egyidejűleg az érzelmeket is befolyásolja, így minimális energiabefektetés mellett könnyen feldolgozható információ tulajdonába jutnak a felhasználók.

A videóknak köszönhetően összességében sokkal vonzóbbá teheted az általad kínált termékeket vagy szolgáltatásokat ügyfeleid számára, hiszen általa egy izgalmasabb köntösbe öltözteted azokat.

Mennyibe kerül egy videó elkészítése?

A videóanyag elkészítése nem egyszerű feladat, valóban szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel. Felejtsd el az okostelefonnal készített felvételeket és adj a minőségre! Hidd el hamar meg fog térülni befektetésed!

A videókészítés árának meghatározása számos tényezőtől függ, mint a helyszín, az anyag hossza, valamint a videó típusa, így minden esetben kérd ki a szakértők véleményét és árajánlatát. Amennyiben minőségi és igényes tartalmakat szeretnél megosztani célcsoportoddal, akkor érdemes egy profi fotóstúdiót bérelni és felkészült csapatot választanod a munka elvégzéséhez. 

Írásunk a Billionaire.hu segítségével jelent meg.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását