Korunk online marketingjének alapköve: a videós tartalmak

Amennyiben egy cég versenyképes szeretne maradni a piacon, akkor kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani az általa alkalmazott marketingtevékenységekre. Nem elegendő a már megszokott folyamathoz ragaszkodni, attól függetlenül, hogy egyszer már bevált, naprakésznek kell maradni, követni kell a trendet és felvenni a ritmust azzal, amit a piac diktál.

A felhasználók médiafogyasztása eszméletlen gyorsasággal változik, aminek következtében mindig más és más eszköz, más jellegű kontentek kerülnek előtérbe. Jelenleg a multimédiás tartalmak örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, így megnőtt a vállalatok irányából is az érdeklődés a videók, valamint a videókészítés iránt. A siker érdekében érdemes megragadni a lehetőséget és felvenni a teendők listájára a videókészítést egyaránt. 

Videókészítés egyszerűen!?

Rengeteg kérdés felmerülhet fel azzal kapcsolatban, hogy milyen felületen, milyen jellegű videókat érdemes közzétenni és mindez milyen előnyökkel járhat rövid-, és hosszú távon egyaránt. A videó készítés árak elég sok tényezőtől függenek, bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni azoknak, akik még csak ismerkednek a videózás rejtelmeivel és szeretnék megtudni, hogy mi mindent adhat nekik egy-egy gondosan elkészített felvétel.

Milyen jellegű videó elkészítésére szükséged?

Napjainkban nem csak az öreg motoros YouTube szólítja meg felhasználók millióit nap, mint nap, hanem a váratlanul berobbant TikTok is lenyomja a közösségi média többi szereplőjét rövid, ám kifejezetten impulzív felvételeikkel. Mindazonáltal cégek weboldalaink közösségi média felületein is túlsúlyba kerültek a videós tartalmak. 

Videós tartalom fogalomrendszerén belül választhatod a szakértői interjút, a termék-, vagy cégbemutatót, az unboxing felvételt, az animációs videót vagy a videó podcastot egyaránt. Csupán rajtad, valamint a céged profilján múlik az, hogy melyik fogja a legnagyobb sikereket hozni. Tudj meg többet a termékbemutató videókról!

Mi rejlik a videós tartalmak népszerűsége mögött?

Videók által gyorsan, egyszerűen és kényelmesen szükséges információhoz juthatnak a felhasználók. A videó egyszerre több érzékszervre is hatással van, valamint egyidejűleg az érzelmeket is befolyásolja, így minimális energiabefektetés mellett könnyen feldolgozható információ tulajdonába jutnak a felhasználók.

A videóknak köszönhetően összességében sokkal vonzóbbá teheted az általad kínált termékeket vagy szolgáltatásokat ügyfeleid számára, hiszen általa egy izgalmasabb köntösbe öltözteted azokat.

Mennyibe kerül egy videó elkészítése?

A videóanyag elkészítése nem egyszerű feladat, valóban szakértelmet és megfelelő felszerelést igényel. Felejtsd el az okostelefonnal készített felvételeket és adj a minőségre! Hidd el hamar meg fog térülni befektetésed!

A videókészítés árának meghatározása számos tényezőtől függ, mint a helyszín, az anyag hossza, valamint a videó típusa, így minden esetben kérd ki a szakértők véleményét és árajánlatát. Amennyiben minőségi és igényes tartalmakat szeretnél megosztani célcsoportoddal, akkor érdemes egy profi fotóstúdiót bérelni és felkészült csapatot választanod a munka elvégzéséhez. 

Írásunk a Billionaire.hu segítségével jelent meg.