2024. április 19. - Emma

Kipróbáltad már ezt az otthoni kockahas programot?

Kezdők és haladók számára is segítséget nyújthat egy jól kidolgozott edzésterv, amelyet a diétával ötvözve jó eredményeket lehet elérni.
2022. szeptember 12. hétfő 10:23 - HírExtra

Sokak ruhatárában szinte csak olyan ruhadarabok találhatók meg, amelyek eltakarják a hasat, azonban ez ellen lehet tenni. Természetesen valószínűleg már sokan túl vannak életük első és egyben utolsó káposzta diétáján vagy más jól hangzó diétás programon, de a kilók csak nem akarnak eltűnni. Ez a helyzet biztosan sokak előtt ismerős. 

Kockahas eléréséhez elengedhetetlen a rendszer és a rendszeresség

A megálmodott kockahas eléréshez egyenes út vezet, de csak egy komoly mozgásrendszer segítségével, amelyet könnyedén be lehet illeszteni a mindennapi életünkbe.  Az Intenset kockahas programja kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel. Lapos hasat elérni a hasizomgyakorlatokkal és a zsírvesztéssel lehet. A hasizmok edzése után a kockás has nem tud láthatóvá válni, ha felette ott van a zsírréteg, ami eltakarja. Bármennyit is edzünk ez így nem fog működni. 

A szép tónusos hasizom csak akkor tud kibukkani, ha egy nagyon komoly diétát is tartunk és ezáltal csökkentjük a zsírt a hasunkon. A hasfalban többféle hasizom is található. A külső ferde hasizom, amely egy lapos és széles izom. A belső ferde hasizom, amely az előző hasizom alatt található meg és körülbelül a hasfal középső részén helyezkedik el. A haránt hasizom a harmadik réteg majd ezt követi a negyedik, az egyenes hasizom. Minket ez utóbbi érdekelhet különösképpen, ha kockahasról álmodozunk. 

A hasizmoknak jelentős szerepük van, hiszen segítenek a kilégzésben és rögzítik a gerincet is, ezáltal meghatározzák a testtartásunkat.  A hasunkat nem csak a már jól megszokott felülésekkel lehet kordában tartani, hanem minden olyan törzset érintő gyakorlatsorral, amelynél érezzük, hogy a hasizmunkra is hatással van. Ilyen lehet például a fekvőtámasz is. Ha a hasizmunkra több irányból végezzük el a terhelést, akkor sokkal jobb eredményeket lehet elérni. 

A kockahas eléréshez milyen diétát kell betartani?

A dietetikusok segítségével összeállított kockahas diéta segítségével nagyon gyorsan és biztonságosan lehet átformálni hasunkat. A 140 gramm szénhidrátot tartalmazó női Intenset diéta, valamint a férfiak számára összeállított 160, illetve 190 grammos diéta bárki számára elérhető. Mivel fehérje nélkül nem sikerülhet az izomépítés - ami szükséges a kockahashoz is, - így a protein shake az alapja ezeknek a diétáknak. 

A protein shake segít megszüntetni az éhségérzetet és segíthet az izmok regenerációjában is, amellett az új rostok képzésében is jó barátunk lesz. Ez egy aránylag könnyedén betartható diéta, így ez a legjobb út ahhoz, hogy szép kockahasunk legyen. Természetesen a kockahas eléréséhez elengedhetetlen az önuralom és a diéta pontos betartása. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását