2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Miért ne lehetnél trendi mozgás közben is?

Szerencsére egyre többen kezdenek el rendszeresen mozogni, hogy megőrizzék fittségüket, a strandidő közeledtével pedig egyre többen vágnak bele teljes életmódváltásba, melynek a rendszeres mozgás is a részét képezi.
2021. május 12. szerda 15:04 - HírExtra

Lényeges, hogy megtaláljuk azt a mozgásformát, amit örömmel tudunk végezni, ami motivál minket és könnyen összeegyeztethető a napi rutinunkkal. Akár a jógát, a fitnesst vagy a futást gyakorlod, fontos a megfelelő sportruházat kiválasztása, amely nem csak szabad mozgásodat biztosítja, hanem magabiztosságot is ad.

Különösen nőként szeretnénk edzés közben is csinosnak, nőiesnek érezni magunkat. Természetesen az is nagy motiváló erő, ha a trendi sportruházatunk láttatni engedi a kitartó munkánk eredményét.

Miért ne lehetnél divatos mozgás közben is?

Különösen a fürdőruhás időszak közeledtével azért valljuk be, hogy nem csak az egészségünk megőrzése miatt, hanem elsősorban azért kezdünk el rendszeresen mozogni, hogy megszabaduljunk pár kilótól, izmosabbak, feszesebbek legyünk, és csinosabbnak érezzük magunkat. Ha sportoláskor olyan ruhadarabokat viselünk, amelyek a komfort mellett a nőies, trendi megjelenésünket is biztosítják, az már önmagában is motiváló erejű.

Gondoljunk csak az egyik slágerdarabra, a haspólóra, amely láttatni engedi szép, lapos hasunkat. Ez már önmagában arra motivál, hogy még többet mozogjunk.

Választhatsz sokszínű leggingset az igazán trendi megjelenésért. A jól kombinálható élénk, vidám színek, szebbnél szebb minták még élvezetesebbé teszik a mozgást, és a megjelenésedet is emelik. A meleg idő beköszöntével pedig beszerezhetsz capri és sort fazonokat is, melyek még jobban kiemelik a formás lábakat. 

Egy biztos, a sportruházati kínálat is hatalmas, rengeteg online áruházból válogathatsz. Ha számodra is fontos a divat mellett a minőség is, nézz körül a 2skin Fitness ruházat kínálatában.

Sportdivat

A sportruházati trendek is évről évre változnak, így mindenki megtalálhatja a stílusához, testalkatához leginkább passzoló darabot.

A sportruházat intenzív igénybevételnek van kitéve, gyakrabban mossuk, így hamarabb el is használódik. A trendiség és kényelem mellett tehát a minőség is fontos szempont a választáskor. Figyelj arra, hogy minőségi, tartós anyagból készülő darabokat szerezz be, ami légáteresztő anyagból készül.

Az idei tavaszi-nyári szezonban is nagy népszerűségnek örvendenek a színes, mintás leggingsek, felsők és persze a capri és rövidnadrágok is. Választhatsz szettben kapható összeállítást, de bátran kombinálhatod is az egyes darabokat. Arra figyelj, hogy az alsó és a felső sportruházat harmonizáljon egymással, tehát például egy sokszínű, mintás leggingshez egyszínű felsőt válassz és fordítva, ha a leggings, capri vagy sort egyszínű, ahhoz bátran vegyél fel mintás sportfelsőt, hasvillantós topot.

Bármiben is sportolsz, a legfontosabb, hogy örömet lelj a mozgásban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását