Kipróbáltad már ezt az otthoni kockahas programot?

Kezdők és haladók számára is segítséget nyújthat egy jól kidolgozott edzésterv, amelyet a diétával ötvözve jó eredményeket lehet elérni.

Sokak ruhatárában szinte csak olyan ruhadarabok találhatók meg, amelyek eltakarják a hasat, azonban ez ellen lehet tenni. Természetesen valószínűleg már sokan túl vannak életük első és egyben utolsó káposzta diétáján vagy más jól hangzó diétás programon, de a kilók csak nem akarnak eltűnni. Ez a helyzet biztosan sokak előtt ismerős. 

Kockahas eléréséhez elengedhetetlen a rendszer és a rendszeresség

A megálmodott kockahas eléréshez egyenes út vezet, de csak egy komoly mozgásrendszer segítségével, amelyet könnyedén be lehet illeszteni a mindennapi életünkbe.  Az Intenset kockahas programja kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel. Lapos hasat elérni a hasizomgyakorlatokkal és a zsírvesztéssel lehet. A hasizmok edzése után a kockás has nem tud láthatóvá válni, ha felette ott van a zsírréteg, ami eltakarja. Bármennyit is edzünk ez így nem fog működni. 

A szép tónusos hasizom csak akkor tud kibukkani, ha egy nagyon komoly diétát is tartunk és ezáltal csökkentjük a zsírt a hasunkon. A hasfalban többféle hasizom is található. A külső ferde hasizom, amely egy lapos és széles izom. A belső ferde hasizom, amely az előző hasizom alatt található meg és körülbelül a hasfal középső részén helyezkedik el. A haránt hasizom a harmadik réteg majd ezt követi a negyedik, az egyenes hasizom. Minket ez utóbbi érdekelhet különösképpen, ha kockahasról álmodozunk. 

A hasizmoknak jelentős szerepük van, hiszen segítenek a kilégzésben és rögzítik a gerincet is, ezáltal meghatározzák a testtartásunkat.  A hasunkat nem csak a már jól megszokott felülésekkel lehet kordában tartani, hanem minden olyan törzset érintő gyakorlatsorral, amelynél érezzük, hogy a hasizmunkra is hatással van. Ilyen lehet például a fekvőtámasz is. Ha a hasizmunkra több irányból végezzük el a terhelést, akkor sokkal jobb eredményeket lehet elérni. 

A kockahas eléréshez milyen diétát kell betartani?

A dietetikusok segítségével összeállított kockahas diéta segítségével nagyon gyorsan és biztonságosan lehet átformálni hasunkat. A 140 gramm szénhidrátot tartalmazó női Intenset diéta, valamint a férfiak számára összeállított 160, illetve 190 grammos diéta bárki számára elérhető. Mivel fehérje nélkül nem sikerülhet az izomépítés - ami szükséges a kockahashoz is, - így a protein shake az alapja ezeknek a diétáknak. 

A protein shake segít megszüntetni az éhségérzetet és segíthet az izmok regenerációjában is, amellett az új rostok képzésében is jó barátunk lesz. Ez egy aránylag könnyedén betartható diéta, így ez a legjobb út ahhoz, hogy szép kockahasunk legyen. Természetesen a kockahas eléréséhez elengedhetetlen az önuralom és a diéta pontos betartása.