2024. április 19. - Emma

Szuper ajándékok, ha babalátogatóba készülünk

Egyáltalán nem egyszerű megtalálni azt az ajándékot, amit igazán szívesen viszünk a kicsinek és persze az anyának az első babalátogatás alkalmával. Egyszerre szeretnénk valami tündérit és valami hasznosat is adni, a kínálat azonban hatalmas, amiben könnyen elveszhetünk.
2022. július 18. hétfő 14:44 - HírExtra

Cikkünkben azzal segítünk, hogy a legjobb ötleteket mutatjuk be. A Bubbaland.hu babalátogató ajándékai között pedig a legjobb minőségben, legszebb kivitelben válogathatsz.

Hasznos és imádnivaló holmi a babatakaró

A babatakaró egyszerre finom és kedves ajándék, s minden évszakban megtalálhatjuk a tökéletes változatát. Garantáltan olyan holmi, amit nagyon sokat fognak használni, így maximálisan kimeríti a hasznosság kérdéskörét is. Természetesen ez kizárólag akkor igaz, ha valóban babának tervezett és gyártott, minőségi alapanyagokból készült takarót választunk. Ezeknek ugyanis olyan kelmék az alapjai, amelyek olyan kiváló tulajdonsággal rendelkeznek, mint a légáteresztő képesség, illetve a kiemelkedő nedvszívás. 

Hasznosak az autóban, de otthon, a szőnyegre leterítve is pillanatok alatt tökéletes kuckót varázsolhatunk. A megfelelő méretű takaró lehet egyszersmind piknikpléd, segíthet a diszkrét szoptatásban akár útközben is, s ez még csak néhány helyzet, amikor egy szép takaró remek társunk lehet.

A bambusztörölköző is remek ötlet!

A fürdetés kezdetben valóságos rítus, jellemző, hogy mind az anya, mind az apa izgatottan, lelkesen, szeretettel vesznek részt benne. Ezt a szép alkalmat teheted még tökéletesebbé az antiallergén és bababarát bambusztörölközővel. Választhatsz hozzá mosdókesztyűt is, ami segíthet a kezdő szülőknek a pici mosdatásában.

Válasszunk turbánkát ruhák helyett!

A ruhácskák bár elképesztően édesek, igen rizikós választást jelentenek egy csecsemőnél, s igen könnyen kerülhetünk abba a helyzetbe, hogy vagy túlságosan kicsi, vagy túlontúl nagy darabot választunk. Habár utóbbira mondhatjuk azt, hogy majd úgyis belenő, de ha akkor már éppen nem lesz az évszaknak megfelelő, nagy valószínűséggel a szekrény aljára suvasztott, kinőtt modellek számát fogja csak növelni.

Elkerülhetjük a mérettel kapcsolatos nehézségeket, ha turbánkát választunk a picinek. Ez egy imádnivaló és különleges fejfedő, amit sapkához hasonlóan használhatunk, habár valójában inkább egy állítható méretű, nagyon csinos kendőre hasonlít, ami elég vékony ahhoz, hogy a pici kényelmesen viselhesse, mégis megóvja mind a széltől, mind a tűző naptól az okos bababuksit.

Cumis babának a cumi is remek ajándék!

Mivel fogyóeszközről van szó, ezért tuti találat a cumi, ha olyan babához igyekszünk, aki kapott cumit az anyukájától. Ne feledjük, hogy ez egy erősen megosztó kérdés, ezért jobb óvatosan megérdeklődni a szülők véleményét, mielőtt beállítanánk egy csomaggal!

Ha mégis az alvást szeretnénk támogatni, jó próbálkozás lehet egy édes alvóka, amely a babához nő illatával, puhaságával a napok, hónapok, néha akár évek alatt, s bizony még az oviba is elkísérheti majd.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását