2024. március 19. - József, Bánk

Hagyd az unalmas ajándékokat, válts fantáziadús céges ajándékcsomagokra!

Az unalmas céges karácsonyi ajándékcsomagok korszaka véget ért, egyre nagyobb az igény kreatív és fantáziadús meglepetések összeállítására, akár cégen belüli ajándékozásról van szó, akár a partnerek megajándékozásáról.
2022. június 15. szerda 17:51 - HírExtra

Az ajándék egy gesztus az ajándékozott felé, ezzel fejezhető ki ugyanis megelégedettségünk, bizalmunk, jövőbeni együttműködési szándékunk, így egyáltalán nem mindegy, mit és milyen formában ajándékozunk.

Hagyd az egyhangú, szürke ajándékokat!

Ki mondta, hogy egy céges ajándék csak unalmas lehet? A Bellio.hu céges ajándékai prémium termékekből lettek összeválogatva, így abban az esetben is tökéletes megoldást jelentenek, ha nincs lehetőség személyes meglepetések összekészítésére. 

Hosszú évekig elfogadott, bevett gyakorlat volt karácsonyi céges ajándékként egy üveg nem túl különleges italt és valamilyen céglogózott unalmas írószert ajándékozni. Napjainkban azonban ez már cikinek számít, így igyekezz elkerülni ezeket! Helyette mutatunk egy csokor akár tovább is fejleszthető ötletet. 

Családon belül, barátok között is komoly fejtörést, feszültséget okozhat az ideális meglepetés kiválasztása, hát még a céges ajándékok esetében. Sokszor nincs is ennek cégen belül felelőse, hanem a titkárnőtől várják egyéb, sűrűsödő év végi munkái mellett a megoldást. 

A kulcsszó: időben

Amennyiben a cégeteknél csak a karácsonyi ajándékozás a szokás, viszonylag egyszerűen megoldható az ajándék kiválasztásának problémája, hiszen 1 teljes év áll rendelkezésre a soron következő alkalomig. 

Az év vége minden cég életében kapkodós, eseménydús, ilyenkor megsokasodnak a különböző céges rendezvények is, így nem ez az ajándék kiválasztásának ideális időszaka. A nyár vége, ősz eleje viszont általában kevésbé zaklatott, ilyenkor jó lehet ötletelni a kinek mit vegyünk kérdésen. 

Céges szuvenírral kifejezheted pozitív szándékaidat mind munkatársdaid, mind partnereid felé. Személyes meglepetést olyan személyeknek jó ajándékozni, akiket ismersz, így könnyedén tudsz a hobbijukhoz, kedvteléseikhez kapcsolódni. Nagyszámú ajándék esetén erre nincs mód, sem idő az információk gyűjtésére, ekkor tehetnek jó szolgálatot a tematikus, nem szerinti ajándékcsomagok.

Jó ötletek kis költségvetéssel

Manapság már számos erre szakosodott cég, webáruház kínál különféle céges ajándékcsomagokat, így kevésbé problémás a megfelelő ötlet kiválasztása. Persze ezek az alapcsomagok sokszor egyénileg is összeállíthatók, bővíthetők. Kerüld a gagyinak ható olcsó termékeket, válassz inkább kevesebb, de prémium készítményt, akár kisebb manufaktúrák kínálatából.

Kollégáknak ajándékba jó ötlet lehet valamilyen csapatépítő összejövetel. 

Bárkinek is ajándékozol, az üdvözlőkártyát ne feledd! Ez teszi személyessé az ajándékot, ez adja azt a pici pluszt, amitől igazán egyedivé válhat az ajándék. Írhatsz személyre szabott idézetet, pár kedves sort. És persze a kézírásos aláírás se maradjon el, ez is a megbecsülésed része.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását