2024. április 18. - Andrea, Ilma

A péniszgyűrű elképesztő tulajdonságai

A péniszgyűrű egy kör alakú játékszer, amelyet a pénisz tövére kell helyezni. Többféle anyagból készülhet és számos extra funkcióval is rendelkezhet. Segítségével többek között az ejakuláció késleltetése, keményebb erekció, valamint hosszabb orgazmus érhető el. Ez azonban nem minden. Nézzük meg, milyen jellemzőkkel bír még ez a kompakt kis eszköz!
2022. június 14. kedd 18:10 - HírExtra

Kezeli a merevedési zavarokat

A péniszgyűrű a pénisz tövére helyezve képes késleltetni a vér kiáramlását a hímvesszőből, pozitív hatások sokaságát gyakorolva ezzel a férfiak testére. Egy vibráló péniszgyűrű azonban aktus közben a hölgyeket is megajándékozza a gyönyör élményével már csak azért is, mert rezeg. 

A Vágyaim.hu termékei között fellelhető péniszgyűrű az erekciós diszfunkciók kezelésére is alkalmas. Merevedési zavarról akkor beszélünk, ha valamilyen betegség, mentális problémák vagy kapcsolati nehézségek miatt nehézségbe ütközik a merevedés elérése és fenntartása. Ez történhet egyszeri alkalommal is valamilyen alkohol, drog vagy kimerültség hatására, azonban előfordulhat az is, hogy sorozatosan sor kerül rá. 

Péniszgyűrű használatával azonban lassabban áramlik vissza a vér az erekciós péniszből, ezáltal tovább tartható fenn a keménység. Ez pedig a pár mindkét tagja számára rendkívül hasznos. Huzamosabb ideje fennálló merevedési problémák esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni!

Hosszabb erekciót eredményez

A péniszgyűrű használata nem kizárólag a merevedési zavarokkal küzdőknek javasolt, de azoknak is, akik egészségesek, mégis szeretnének keményebb péniszre szert tenni és hosszabb ideig kitartani az ágyban. A péniszgyűrű ezt is képes garantálni, ami annak köszönhető, hogy a péniszbe a vér gyakorlatilag korlátlanul áramlik, a gyűrű csak a vér távozását akadályozza meg.

Intenzívebb élményeket biztosít

Péniszgyűrű viselése közben minden apró érintést, mozdulatot sokkal intenzívebben érezhetsz, mint egyébként. Jól használható ezért önkielégítés, orális szex és együttlét során is. Nemcsak a férfiaknak, hanem a nőknek is élvezetes ugyanakkor a viselete. Képes ugyanis a csiklót is izgatni például ujjra helyezve. Péniszgyűrűvel egyéb erogén zónákat, intim területeket is felfedezhetsz, ami ugyancsak sokoldalúságát bizonyítja.

Orális szex egy kis extrával

A péniszgyűrű használata az orális élvezeteket is képes fokozni. Elsöprő élményeket nyújthat, ha párod a nyelvére helyezi a péniszgyűrűt és így kényeztet orálisan. A higiéniára és a biztonságos használatra azonban ilyenkor sem árt figyelni.

Péniszgyűrű anális behatoláshoz

A péniszgyűrű az anális szexet is képes árnyalni. A vibrációnak hála az ilyen együttlétek még különlegesebbek lehetnek. Nem is gondoltad, hogy ennyi mindenre képes egy egyszerűnek tűnő, mini méretű péniszgyűrű, igaz?

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását