2024. március 28. - Gedeon, Johanna

21 éves a Phd!

2011. február 18-án 21 éves lesz a Phd világszerte! Ez alkalomból az ügynökség szeretne valami maradandót alkotni, így olyanok megsegítésére gondoltak, akik nincsenek szerencsés helyzetben.
2011. január 28. péntek 09:03 - HírExtra
Világszerte minden PHD iroda kiválasztott magának egy szervezetet, akit támogatni kíván. Mi arra törekedtünk, hogy olyan szervezethez jussanak el adományaink, amely állatokon keresztül embertársainkon is segít.

Így esett választásunk a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezető Kutyakiképző Iskolájára, amely mára a megcsappant állami támogatások hamarosan kizárólag pályázatok és adományok segítségével tudja működését fenntartani.

„Big Hug” Programunk (2011.febr.18.) keretében egy egész napos eseményt szervezünk, ahol megtapasztalhatjuk milyen lehet egy vak ember (láthatatlan) élete.

1. 09.00-09.45: Láthatatlan Kiállítás – felkészülés a kihívásra

2. 09.45-11.45: „Big Hug Kihívás” - bekötött szemmel csoportokban fogunk egy látó ember számára olyan hétköznapi dolgokat véghezvinni, amelyek óriási kihívást jelentenek nem látó társainknak (útvonal: Láthatatlan Kiállítás, Népliget -Vakvezető Kutyakiképző Központ, Csepel)

3. 11.45-12.15: Sajtótájékoztatóval egybekötött adományátadás + interjúk

4. 12.15-12.35: Vakvezető Kutyás Bemutató

5. 12.35-13.00: Ebéd (szendvics, pogácsa, sütemény, üdítő)
Ehhez a kezdeményezéshez keressük és szeretettel fogadjuk a kihíváshoz csatlakozni kívánó és a kezdeményezést támogató szponzorokat, akiknek felajánlásai a Szövetség (MVGYOSZ) finanszírozásához fognak hozzájárulni.

Szponzorációs lehetőségek:

1. anyagi támogatás (a phd számára, aki a befolyt összeget a Vakvezető Kutyaképző Iskola számlaszámára fogja átutalni, csatolva találtok egy nyomtatványt az adománygyűjtés céljára )

2. tárgyi felajánlás (pl.: kutyaházak, faforgács, kutya játékok, kutya pléd, falfesték, bútor, stb.)
Forrás: Phd
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását